0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

малко помощ
« -: Януари 16, 2007, 14:53:06 pm »
искам да ми помогнете да си отговоря на няколко въпроса
Скоро бях бременна,но не знам как забременях
С въпросното момче само няколко пъти правихме секс и той така и не свърши защото чакаше аз да свърша и се контролираше
не използвахме предпазни средства, но и не съм го усетила да свършва в мен както не съм го виждала да свършва и другаде
Той разбира се твърди че не е свършвал и той не е баща на бебето
За съжаление се наложи да направя аборт, но така и не си обясних как успях да забременея
Re: малко помощ
« Отговор #1 -: Януари 16, 2007, 15:16:42 pm »
С негова помощ.
Поради тази причина има предпазни средства, за да няма нежелана бременност!
« Отговор #2 -: Януари 16, 2007, 15:18:39 pm »
znam 4e ima i po princip gi polzvam ama ne i s nego za6toto mu varvah i tai kato ne svar6va6e bqh zabravila 4e moga da zabremeneq
*

Ина

« Отговор #3 -: Януари 16, 2007, 15:22:56 pm »
Денислава , темата ти  е изключително неподходяща за тук....където всички се борят с години ЗА ДА  забременеят, въпреки ,че много добре знаят как става това по принцип.
Моля, не пиши повече тук.
« Отговор #4 -: Януари 16, 2007, 15:27:51 pm »
Ами явно като е станал проблеми си се сетила, че може да стане!
Правенето на секс води след себе си и носенето на отговорности :)
Нямам идея за какво точно искаш помощ сега, нито да ти чета лекция, но мисли с главата си за да не се налага след време да пишеш в този форум, за проблемите, които се разискват тук!
Успех :)
*
« Отговор #5 -: Януари 16, 2007, 15:33:34 pm »
Преди същинското изпразване има изтичане на съвсем малко течност - не и знам медицинския термин, нито за какво служи, но при всички мъже е така. В тази течност по принцип няма сперматозоиди, но ако мъжът е свършвал преди определени часове в каналът на пениса има останали такива. Така че вашето "непорочно" зачатие си има логично обяснение.
Ако искаш можеш да си правиш аборти, ако искаш можеш да си боледуваш от венерически болести, но само ако искаш. Свършването или несвършването не означава, че имаш доверие на мъжа, означава пълна безотговорност към теб самата...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #6 -: Януари 16, 2007, 16:38:45 pm »
Много е лошо да си неграмотен.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #7 -: Януари 16, 2007, 17:09:13 pm »
В твоя случай ако ти сама не си помогнеш никой тук не може да ти помогне! След като не искаш да имаш бебе не си ли чувала за контрацептиви?! А не мисля че е уместно,тук  пишат момичета,които си мечтаят да имат дете и го искат със цялото си сърце,не са се събрали затова да обсъждат  каква може да е причината да са бременни...причината е само една яйцеклетка+сперматозоид...направи си сама извода колко те е пазил и как те е опазил твоя приятел!
*
« Отговор #8 -: Януари 16, 2007, 19:12:20 pm »
Скъпа Denislava^^^,   

Дано да си взела поука от казаното по-горе. Ако не си, прочети и надолу:

Когато бях на 20-21 години всичко, което летеше се ядеше (поне при мен така беше  :( )
След подобна на твоята връзка забременях 8O. И за секунда не се замислих дали ще го задържа, лекарят ми чак се учуди :o
Направих аборт...
Колко нелепо - прекъснах единствената бременост, при която нямах никакви проблеми, но просто не бях готова да имам дете сама  :( :( :(
Сега, 10 години по-късно, имам мъж, когото обичам и ... имам два спонтанни аборта.
Проблемът накрая се оказа слепване на матката, предизвикано най-вероятно от аборта пожелание... не мога да пиша повече и ме е яд и ме е срам
Така че опичай си акъла, това е от мен!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Януари 16, 2007, 19:51:18 pm »
Забременяват и девствени момичета, само от триенето на пениса отвън по гениталиите.
« Отговор #10 -: Януари 16, 2007, 23:20:22 pm »
Можеш да забременееш много лесно. Достатъчно е да си в овулация или малко преди нея и тогава и няколко капки сперма могат да се окажат напълно достатъчни. Вземи си поука и се пази занапред. Защото има жени с аборт по желание, които в последствие не могат да забременеят или не могат да задържат детето и ходят по лекари и се изследват с години. Болката и мъката са огромни, повярвай ми! Бъди отговорна и мисли първо за себе си и за здравето си, а след това за секса... той е най-лесен!!
*
« Отговор #11 -: Януари 16, 2007, 23:27:37 pm »
Да, и аз ти съчувствам за аборта, въпреки, че е пожелание.  :(
То всъщност не е ясно дали човек не се чувства дори по-зле, когато сам е взел решението...
*
« Отговор #12 -: Януари 17, 2007, 11:30:34 am »
Денислава,
съжалявам за това, което се е случило с теб. Надявам се занапред да си по-внимателна и по-отговорна. Важно е да внимаваш, защото става въпрос за собственото ти здраве.

Много е важно да използваш презервативи. Освен че може лесно да се забременее нежелателно, дори и партньорът ти да твърди, че не свършва в тебе (нещо, което можеш да поставиш под голямо съмнение и да!, не е нужно да усещаш, че свършва), възможно е също и без да разбереш да ти предаде един вагон венерически болести. Те са много коварно нещо, за някои от тях може въобще да не научиш, че ги носиш, за други можеш да разбереш месеци след половия контакт. Например хламидия може да ти се предаде от момчето и години наред да караш с нея без да знаеш. А тя прави големи поражения по репродуктивната система на жената-поразява тръбите и прави забременяването един ден трудно. Херпес, сифилис, човешки папиломен вирус-до месеци може да не разбереш нищо. А СПИН-до 6 месеца без симптоми. Момчето може да ти изглежда чудесно, мило, спретнатно, от добро семейство, но никога не можеш да си сигурна с каква партньорка е правил секс в миналото. Мъжете в повечето случаи пренасят венерическите болести, без да развиват симптоми и самите те не знаят, че носят болести. Съответно с чисто сърце ти казват: аз съм здрав, нищо ми няма и няма да свършвам в теб...Затова: ВИНАГИ ПОЛЗВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВИ! Бъди отговорна както към себе си и собственото си здраве, така и към здравето на настоящите ти и бъдещи секс партньори.

Жената може да забременее и когато прави секс права, и когато е във вода (във вана, в морето), и дори без да е имало проникване-само с търкане на пениса, пипане с ръце, по които има сперма, орална любов...

Когато имаш постоянен и сериозен партньор, когото познаваш много добре и имате планове за съвместен живот, можеш да помолиш гинекологът ти да ти изпише анти бебе таблетки, за да се предпазваш от нежелана бременност докато не решите, че искате да ставате родители.

Искам да те помоля месец след аборта да отидеш на профилактичен гинекологичен преглед с ултразвук. Нека лекарят да види дали всичко е добре след процедурата, дали матката се е възстановила, дали новата лигавица изглежда добре. Това е за твое успоекоение и от грижа за здравето ти.

Ако се притесняваш след всички страхотии, дето ти ги наприказвахме тук, можеш да помолиш гинеколога да ти пусне изследвания за венерически болести-обикновено се взима кръв от вената и така се прави изследването.

И искам да те помоля няколко месеца особено да внимаваш да не забременееш отново. Организмът ти не е готов да понесе друга инвазия, затова докато не решиш, че искаш да ставаш майка, ползвай презервативи и анти бебе хапчета.

И накрая, наистина в този клуб всички се борим за бебе години наред. Не е уместно да пишеш тук. Опитай се да ни разбереш. Ние се опитваме да те разберем също.

Желая ти лошият опит да е вече зад гърба ти, от тук насетне много весели дни и безопасен секс.

Alexandra