0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

д-р Давидков -Варна
« -: Януари 17, 2007, 08:22:28 am »
Разбрах,че само тои има триизмерен ултразвук.Ходих и се записах за след 2 седмици .Тогава съм в овулация(тоест преди овулация)Давидков ми каза,че се вижда всичко.Вижда ли се запушена тръба?Може и да се лъжа,но ми изглеждаше ,че е мошенник(много му играеха очите):))))Ултразвука струва 60 лева.Какво ще ме посъветвате ?Да ходя или не?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: д-р Давидков -Варна
« Отговор #1 -: Януари 17, 2007, 09:19:22 am »
 :sunshine:По-добре си помисли,дали ще продължиш и в последствие да ходиш там.Аз лично съм чувала противоречиви мнения за Давидков.Ходя при доц. Маркова - гр. Варна, Медицински комплекс "Майчин дом", ул. Мир №1, телефон:052/ 332000 и 331144.Момичетата препоръчват и д-р Александров - тел.052/631 888 ул.Габрово №43.  yahoo_17
П.П.Не съм чувала да се вижда запушена тръба на узтразвук. :idea:
« Последна редакция: Януари 17, 2007, 09:21:01 am от baracuda »
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #2 -: Януари 17, 2007, 10:36:56 am »
Вижда ли се запушена тръба?

Ами на мен не ми видя двете запушени тръби, направо ме засили да пия клостилбегит... и така три пъти. И в други кабинети във Варна има триизмерен ултразвук. При проблеми със забременяването не бих ти препоръчала този лекар. По-добре си избери д-р Александров.
« Отговор #3 -: Януари 17, 2007, 13:52:10 pm »
Запушени тръби не се веждат с УЗ.За да се види дали тръбите имат проходимост се прави цветна снимка.Др.АЛЕСАНДРОВ прави такива снимки.По добре посети неговия кабинет.Ще ти каже кое е най добре да се направи втвоя случай.
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
*
« Отговор #4 -: Януари 18, 2007, 20:22:53 pm »
Ааа,вижда се,как да не се вижда.Той д-р Давидков всичко вижда и всичко знае.Моите тръби ги видя перфектни/нищо,че цветната снимка,а после и лапарото установиха дебелостенни хидросалпинкси/ и два месеца и аз пих клостилбегит,макар да имам спонтанна овулация.Ама за него май всички жени имат един и същи проблем и всичко се лекува с клостилбегит.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
« Отговор #5 -: Януари 23, 2007, 16:33:19 pm »
Ааа,вижда се,как да не се вижда.Той д-р Давидков всичко вижда и всичко знае.Моите тръби ги видя перфектни/нищо,че цветната снимка,а после и лапарото установиха дебелостенни хидросалпинкси/ и два месеца и аз пих клостилбегит,макар да имам спонтанна овулация.Ама за него май всички жени имат един и същи проблем и всичко се лекува с клостилбегит.

Брех, че доктор!  8O 8O
*
« Отговор #6 -: Януари 29, 2007, 20:31:21 pm »
Д-р Александров вече не прави цветни снимки. Насочи се към друг лекар за това. Виж при д-р Маркова, макар, че тя е много заета. Има и добри отзвуци и за д-р Сариев от Майчин дом, там по-бързо ще можеш да направиш снимката. А иначе за това, дали запушени тръби се виждат с ултразвук - не, не може. Другият начин е с хидротурбация, който се прави с ултразвук, но пак е с контрастно вещество.
Виж тук е малко по-подробно http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=35
« Последна редакция: Януари 29, 2007, 21:07:51 pm от zinaz »

« Отговор #7 -: Януари 29, 2007, 22:05:54 pm »
willa, аз лично не те съветвам да ходиш там.В продължение на 6 месеца след спонтанен аборт посещавах този д-р.Схемата май е една и съща, както чета при всички.Още на втория месец започна със стимулация с Клостилбегит, УЗИ на една седмица, планирани контакти, прегнил и НИЩО.По-голяма част от прегледа минава в използването от него страна на медицински термини от които ти нищо не разбираш, никакви изследвания не назначава и често се държи надменно и нервничи безпричинно.Изобщо нищо не е така, както се представя.