0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,за първи път съм в този сайт и искам да помоля за съвет.От месец се опитваме с мъжът ми да имаме дете но нещо не става как да разбера кога съм в оволация и кога е най подходящо незнам но като не стана почвам веднага да си мисля че нещо ми има знам че понякога не става толкова бързо но съм си такава веднага най лошото си мисля.Цикълът ми идва различно 24-28 и продължава 5-6 дни как да сметна кога има оволация
« Последна редакция: Януари 29, 2007, 18:10:36 pm от Мели »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: МОЛЯ ЗЯ СЪВЕТ
« Отговор #1 -: Януари 29, 2007, 12:43:37 pm »
за един месец е нормално да не стане. опитвайте редовно поне 6 месеца.
за овулацията - чети тук:
http://calendar.zachatie.org/work/HelpWhyCalendar#15

в сайта на Зачатие също има много полезни материали по темата, потърси ги.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Януари 29, 2007, 14:22:08 pm »
Много напълно здрави и плодовити жени не забременяват от първия, нито от втория път. Това не бива ни най-малко да те притеснява. Обикновено се смята, че има някакъв проблем, ако си правила неуспешни опити в продължение на година.

Не се тревожи напразно, прочети материалите тук в сайта, наистина има много информация по въпроса и дано да стане следващият път, бъди оптимист  :D
*
« Отговор #3 -: Януари 29, 2007, 18:06:54 pm »
Не се отчайвай още от първия месец,това е прекалено малък срок.Когато преди 7 години правихме дъщеря ми и аз си мислех че ми има нещо като не става но после се оказа че съм искала да стане прекалено бързо.Според мен на първо време се успокой,защото и психичното състояние също е от значение.Поразгледай форума има доста неща които могат да са ти от полза.Успех в бебеправенето.
*
Просто прави секс.
Пристрастена към д-р Хаус!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
От месец се опитваме с мъжът ми да имаме дете но нещо не става
:D Мила, написала си го сякаш опитвате от една година, не от един месец. Не се притеснявай излишно - както ти пишат момичетата - рано е да се тревожиш. Обичайте си се с мъжа ти и вярвайте, че ще стане. Не се настройвай отрицателно и не мисли веднага, че има проблем. Успех и другия месец пиши като видиш положителния тест :bfp1:

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
аз имах доста затруднения при метода за определяне на овулацията и прибягнах до фоликуметрия и се успокоих, но въпреки това за сега няма резултат, но може да си купиш и тестове и да действате по въпроса. след известно време ако не стане потърси помощта на специалист.успех :D
никога не отстъпвай на принципите си!