Здравей, Del!
Забременях след третата си инсеминация, за жалост извънматочно.
Понеже това беше първата ми бременност не мога да правя съпоставки, но ще ти помогна с каквото мога. Симптомите, които имах са както при една нормална маточна бременност - умора, отпадналост, сънливост, непоносимост към миризми, глад, гадене, по-често уриниране, пиене на много вода и т.н.... Част от тези симптоми почувствах 1-2 седмици след инсето, а други - чак след закъснението. Първо, ми закъсня цикъла - а дотогава беше изключително точен - 28 дни - 7 часа сутринта(на някой може да му се стори смешно, но е факт!) Вече беше 33-ри ден и го нямаше. Купих си тест за бременност, но не издържах до сутринта, както се препоръчва. Но какво да видя - по-еднакви 2 чертички не съм виждала в живота си(всъщност аз никога не бях виждала). След това си купих още няколко и ги правех всеки ден - резултатът беше същия! Всеки ден след обяд ми ставаше лошо - гадене и киселини. Инсето ми беше на 04.11.06 г, а на 02.12.06 г направих кръвен тест - резултат>1500, преглед и операция! След няколко дни е датата на новия ми кръвен тест, но симптоми нямам никакви, освен болки в корема като преди цикъл. Явно, този път няма да е станало!
А на теб ти желая успех!