Здравейте момичета, вече ви чувствам толкова близки...всяка вечер ви чета и плача...с някои успели плача от радост, с други заедно преживявам мъката.Вече 6 години ходя по мъките.Проблемът при мен е пролактином-микро открит с ЯМР.И все не стигам до сбъдване на мечтата ми да си имам бебче.Пия бромокриптин по 2 таблетки, идва ми редовно ...всеки месец.Половинката ми е с олигоастенооспермиа-дано го написах правилно.При него с лекарства и билки резултатите от спермограмата се подобриха.Правихме една инсеминация с Клостил, минимални дози, понеже според лекарите имам спонтанна овулация резултат никакъв.Насочих се към известен лекар от София.Препоръката му е ИКСИ.Обаче ме притеснява факта, че ме кара като ми дойде на трети ден да съм при него и започваме веднага със стимулациите.Абе струва ми се толкова прибързано. Нито изследвания, нито противозачатъчни както чета из форумите.Ох много объркано стана..дано ме разберете, но ми е толкова притеснено и в главата ми е пълен хаосТа въпросът ми към вас момичета е дали с диагноза пролактином съм подходяща за икси и има ли сред вас момичета с подобна диагноза които са опитвали вече.Всяко мнение ще ми е от полза.Благодаря предварително за отговорите и на всички желая успех.