Не зная дали тази тема е за тук и доста време размислях дали изобщо да я създам. Но вече почнах...
Както редовните от вас знаят, при нас проблема за сега е мъжкия фактор. Не, че сме правилли кой знае какви изследвания, но от тези които имаме до сега не се отчита някаква физическа причина. От всичко това, което съм изчела стана ясно, че причина за намален брой сперматозоиди са както физически проблеми, така и емоционални. За стреса на работното място- ясно, кой ли не е подложен на такъв и аз съм склонна да го пренебрегна. Но при моя мъж има едно преживяване, което според мен може би е в основата на проблема- когато е бил на 6 год. майка му е починала. Година след това свекър ми се е оженил повторно, т.като сестра му е била на 1 год. когато се е случило това нещастие. Т.като е бил достатъчно голям да разбере някой неща, съпруга ми 2 год. е живял при баба си (от майчина страна), защото не е възприемал втората си майка.
Не съм специалист да правя каквито и да било заключения, но според мен едно такова преживяване би могло да причини доста сериозни поражения в психиката на всеки.
Ако някой от вас е срещал материали с такава насоченост, ще съм му благодарна да сподели тук.