0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

форма на плодния сак
« -: Февруари 09, 2007, 18:13:51 pm »
Момичета преди два дни ходих на преглед след като си направих тест и се оказа +, но май радостта ми ще е за кратко защото док  видя че плодния сак не е кръгъл, а продълговат. Моля ако има момичета с моя проблем да пишат как са се развили нещата при тях че док ме вика на преглед чак другия месец направо ще се побъркам от притеснение  :balk_146:

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: форма на плодния сак
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2007, 18:22:31 pm »
В началото може да бъде и по-продълговат. Никой не е казал, че трябва да бъде идеална окръжност. Сега като си гледам и мойте снимки от началото на бремеността си е продълговат.
*
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2007, 18:31:55 pm »
И аz сега си погледнах снимките - сакът ми има по-скоро бъбрековидна, отколкото кръгла форма  :?. Не се притеснявай!
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2007, 19:43:27 pm »
На първата снимка е като елипса.
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2007, 21:18:10 pm »
И аз специално си погледнах снимките от ултра звука. В 5 г.с. сакчето ми е точно продълговато. Но моят лекар ми каза, че всичко изглежда много добре. Не се тревожи, изчакай до следващият преглед. Сигурна съм, че когато видиш и пулса ще се успокоиш! Успех!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2007, 06:16:49 am »
Изобщо не мога да разбера защо някои гинки плашат за щяло и нещяло бременните жени. Като отидох на ЖК в поликлиниката гинката се опита да ми обяснява разни легенди, ма не поддадох.

Малко офф: Мари, много ти се кефя на лентичката!
« Отговор #6 -: Февруари 11, 2007, 10:23:39 am »
Благодаря ви момичета сега чакам следващия преглед малко по спокойна дано всичко да е наред  :bighug: