0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Два гестационни сака и кървене
« -: Февруари 16, 2007, 16:47:14 pm »
Здравейте момичета! Вече съм 6 г.с. и 4 дни. Отново имам нужда от вашия опит и мнения. Днес бях при д-р Мазнейкова. Видяха се 2 г. сака. Единият добре оформен, с ембрион със сърдечна дейност. Вторият почти  два пъти по-малък, леко сплескан и не се виждаше ембрион. След като и разказах за кървенето и кръвоизлива, тя предположи, че  се чисти втория сак. Та въпросът ми е: Има ли опасност при изхвърляне на единия, да се изхвърли и другия сак?
А, и още 1 въпрос: Какъв е шансът да се задържат и двата? Много ми се иска да се задържат и двете, ама ако не  стане, ще се радвам и на 1, ако ми е писано.
Re: Два гестационни сака и кървене
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2007, 17:04:39 pm »
Сия, напълно е възможно едното сакче да се чисти, изобщо не мисли, че и другото ще `падне`.Все пак единият е със сърдечна дейност, здрав, хубав..
Ти почивай, ама много почивай, без резки движения, слизане и качване по стълби.Желая ти успешно развитие!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2007, 17:07:42 pm »
Сия, пази се сега, наистина. Не съм запозната с тези неща, но силно ти желая успешна бременност, миличка.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #3 -: Февруари 16, 2007, 17:13:18 pm »
Аз  от  две седмици нищо друго не правя освен  лежане и ходене до банята. От това по-голямо пазене не знам. Пия ношпа и вагинално утрогестан.
*
« Отговор #4 -: Февруари 16, 2007, 17:16:39 pm »
Аз  от  две седмици нищо друго не правя освен  лежане и ходене до банята. От това по-голямо пазене не знам. Пия ношпа и вагинално утрогестан.

*
« Отговор #5 -: Февруари 16, 2007, 17:21:58 pm »
Тогава значи правиш всичко, което зависи от теб! Останалото е "божа работа"!
Почивай, слушай хубава музика, чети леки книжки, мисли позитивно и си мечтай за бебчето/тата!
Желая ти лека и успешна бременност до края!
 :bighug:
П.П. Извинявам се за горното, стана неволно!

« Отговор #6 -: Февруари 16, 2007, 19:22:16 pm »
Миличка, не съм компетентна ,но от сърце ти желая нещата да се развият добре ,но защо не попиташ в"Дългоочаквана бременност...."   д-р Даскалов има темичка "Проследяване на бременността,фетална морфология" и съм сигурна ,че ще получиш много точен отговор за мен той е изключителен човек и професионалист ,а съм сигурна и в това ,че до няколко дни ще ти даде отговор. Още веднъж ти пожелавам всичко добро и успех! :crossfingers:   
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #7 -: Февруари 16, 2007, 19:34:09 pm »
Sia   :rainbow:

Стискам ти палци! yahoo_17
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #8 -: Февруари 16, 2007, 19:48:54 pm »
Благодаря ви за подкрепата!
Много ми помагате, наистина!
 Liubomira*, малко ми е неудобно да му пиша, защото вече го питах за терапията за задържане. Надявам се да се включат момичета, които са преминали през това. Също някъде из форума четох, че понякога втория сак е по-малък, заради по-късно оплождане. Така че надеждата умира последна!
*
« Отговор #9 -: Февруари 16, 2007, 19:51:44 pm »
   Sia, пожелавам ти нещата да се развият по най-добрия начин. Успех. :D newsm04
« Отговор #10 -: Февруари 16, 2007, 21:48:24 pm »

СТИСКАМ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД !
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДВЕ СЛАДУРЧЕТА НАКРАЯ !

:bighug: :rainbow: :crossfingers: yahoo_17 :heartbeat: :sbabygirl: :babyboy: :heartbeat: yahoo_17 :crossfingers: :rainbow: :bighug:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #11 -: Февруари 16, 2007, 21:59:50 pm »
Сия, мила дано всичко е наред, пожелвам ти две сладки бебки!
Успех! Ще се оправиш!
« Отговор #12 -: Февруари 16, 2007, 22:25:44 pm »
Sia, незнам какъв е шансът и двете сакчета да се задържат, това за съжаление трудно може да се каже дори и от лекар. Но съм чела много случаи при които едното сакче се чисти, а другото продължава да се развива и си расте с пълна сила, напълно неповлияно от другото. Наистина няма опасност да загубиш второто, ако то е здраво и всичко е наред с него! Почивай си, мила и не се тревожи. Ще стискам палци всичко да се развие по най-благоприятният начин!
« Отговор #13 -: Февруари 16, 2007, 22:31:23 pm »
СИлно стискам палци. :)