0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: епидурална упойка
« Отговор #20 -: Февруари 24, 2007, 00:06:08 am »
NinaE, и аз съм за подобни домове и само можем да съжаляваме, че ги няма тук.
Идеята ми беше за вкъщи ако се случи нещо не предвидено. Не вярвам, колкото и добре да е обучена акушерката да се справи в някаква по-особена ситуация (или поне не винаги) или да си носи цялата необходима апаратура и медикаменти.
Смятам, че раждане вкъщи е ненужен риск.
*
« Отговор #21 -: Февруари 24, 2007, 08:48:14 am »
Вече съм по-спокойна и смятам да си подсигуря този вид упойка. Мацки, стискайте ми палци, че малко остана!!!  :)
« Отговор #22 -: Февруари 24, 2007, 09:35:42 am »
Бъди спокойна, макар че знам че е много трудно. Стискам ти палци всичко да е наред и а мине възможно най-леко.
*
« Отговор #23 -: Февруари 24, 2007, 10:25:36 am »
 Стискаме ЛАЛЕ :goodluck: !
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2007, 10:47:23 am »
Остават ти само 15 дни! Самата мисъл е толкова вълнуваща! Благородно ти завиждам и естествено стискам палци всичко да бъде наред  :crossfingers:
*
« Отговор #25 -: Февруари 24, 2007, 12:43:19 pm »
Много ви благодаря  :bighug:
*
« Отговор #26 -: Февруари 24, 2007, 14:23:49 pm »
Lan,
мен ако питаш, и аз не бих раждала в къщи, няма начин, но при нас си го правят и си е съвсем нормално.
*

aii

• 386
  • На мама чудото :)
« Отговор #27 -: Февруари 25, 2007, 13:05:34 pm »
Мили момичета, ограмотете ме малко каква е разликата между епидуралната и спиналната упойка и коя в кой случай се слага.Интересуваме много, защото аз ще раждам със секцио заради скорошната ми операция (коремна миомектомия) и искам да съм подготвена какво трябва да очаквам.И при операцията ме беше много страх от анестезията (отлагах 1 год. заради това) и сега само това ми е в главата.От болките не ме е страх,вече знам какво е,а и си заслужава!:) А в какъв случай се ползва пълната упойка?
« Отговор #28 -: Февруари 25, 2007, 18:39:42 pm »
ела на скайп,ще ти обясня подробно,епидуралната при секцио е най-добрия вариант,не е страшно,дори е приятно,когато си под упойката.