0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря за отговора, това не го знаех, днес следобед ще ходя до лабораторията и ще направя тестовете.
Стискайте палци всичко да е наред, ужасно се притеснявам. :cry:
*
rally_pat, мислиш ли че е по-добре изобщо да не ходя на гинеколог, а направо да отида в лаборатория и да поискам да ми вземат кръв. Аз скоро бях при д-р Дянкова и ми каза че всичко на пръв поглед е наред, а и цитонамазка правих при нея. Та се чудя.....
Като ми излязат резултатите от изследванията, какъв доктор трябва да търся за да ми ги разясни и евентуално да назначи лечение. Гинеколог ли?
Дали ще е добре да направя и МБ?
Извинявай за многото въпроси, просто нямам с кого да споделя и ми е малко трудно.
Предварително ти благодаря.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
д-р Дянкова ли- ми на братовчедка ми изписа антибиотик при съмнение за бременност, защото имала възпаление.
Хламидия можеш да си пуснеш в ХЕИ- ама само сутрин до към 9- 9:30 се пускат пробите, въпреки, че аз съм скептично настроена към нашите лаборатории /както и към лекарите де  :?/
Абе ако можеш поискай си поне от Дянкова направления за изследвания, поне ако ти дава направления е нещо положително.
Късмет!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Хри - отговорих ти на лични... Но както ти писах - за Стара Загора най-добре се консултирай с Мини, последвай съвета й  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
От моя приятелка знам, че доктор Бохосян е добра.Много е внимателна.Аз също ходих няколко пъти при нея.Ние също нямаме бебче още, но живот и здраве ще стане.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
В СТАРА ЗАГОРА НЯМА СПЕЦИАЛИСТИ ПО СТЕРИЛИТЕТ!!!!!!
*
Абе, момичета от Стара Загора, какво толкова умувате? - Пловдив е само на 100 км.
Да му мислим ние от Бургас?! И при нас няма специалисти по стерилитет и се налага да изминаваме доста километри повече до София, Варна или Пловдив.
Дерзайте! По-евтиното понякога излиза по-скъпо! Успех ви желая!

*
Здравейте на всички,
искам да кажа на всички момичета в Стара Загора, че намерих добър специалист-гинеколог тук, а именно д-р Иван Тодоров. Страшно внимателен и добре обясняващ човек, с модерна апаратура и добро име.
Незнам дали е дотолкова добър, че да помага при стерилитет, но като гинеколог няма спор ,че е такъв, а и аз искренно се надявам и на всички пожелавам, да не стигат чак до такива специалисти.
Та така мили момичета, ако ви трябва добър гинеколог в Стара Загора, посетете д-р Тодоров, няма да съжалявате.
*
Мила Хри, радвам се, че си направила своя избор. Но д-р Тодоров не е лекар, който би помогнал на двойка със стерилитет. Просто в Стара Загора такива лекари няма!

Здравейте на всички,
искам да кажа на всички момичета в Стара Загора, че намерих добър специалист-гинеколог тук, а именно д-р Иван Тодоров. Страшно внимателен и добре обясняващ човек, с модерна апаратура и добро име.
Незнам дали е дотолкова добър, че да помага при стерилитет, но като гинеколог няма спор ,че е такъв, а и аз искренно се надявам и на всички пожелавам, да не стигат чак до такива специалисти.
Та така мили момичета, ако ви трябва добър гинеколог в Стара Загора, посетете д-р Тодоров, няма да съжалявате.
Мил и внимателен, ясно, харесал ти е подхода му към теб, ама как разбра че е добър специалист по стеритет незнам. Всички момичета с повече стаж казаха че няма такива тука. Той е един от любимите лекари на БРЕМЕННИТЕ, но да следиш бременност-безпроблемна и да се бориш със стерилитет са много различни неща.
Ето ти малко изследвания които трябва да направиш:
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=159
« Последна редакция: Март 05, 2007, 19:36:13 pm от Ledena_luna »
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

adi

• 7710
В СТАРА ЗАГОРА НЯМА СПЕЦИАЛИСТИ ПО СТЕРИЛИТЕТ!!!!!! :D
Най близо е Торакс Пловдив. :D
*
Здравей Ади и ти Ледена Луна,
не съм казвала че е специалист по стерилитет, ако прочетете какво съм написала, ще разберете, че казах, че е добър специалист гинеколог. За стерилитет честно казано все още не ми се ще да мисля, след 4 месеца опити, все още не сме сигурни какво е.
А относно изследванията, благодаря за инфото.
Аз между другото вече почти всичките ги направих, само урината не съм изследвала още, но и нейният ред ще дойде, сега лекувам още гадинките хламидии.

*

kalinka malinka

А къде може да бъде открит д-р Тодоров?

Строяла се някаква нова гинекологична клиника в Зарата. Някой знае ли нещо по въпроса?
*

adi

• 7710
Здравей Ади и ти Ледена Луна,
не съм казвала че е специалист по стерилитет, ако прочетете какво съм написала, ще разберете, че казах, че е добър специалист гинеколог. За стерилитет честно казано все още не ми се ще да мисля, след 4 месеца опити, все още не сме сигурни какво е.
А относно изследванията, благодаря за инфото.
Аз между другото вече почти всичките ги направих, само урината не съм изследвала още, но и нейният ред ще дойде, сега лекувам още гадинките хламидии.
Здравей мила Хри!
Може и да е добър като гинеколог,но и моята позната ходише при него........лично той й назначи стимулация с Клостилбегит   ,която тя приемаше 8 месеца без да са проверени тръбите.Това за мен е престъпление.Неразбирам защо се намесва там,кадето не му е работа. :)
Надявам се поне ти да останеш доволна.Успех и дано скоро да се похвалиш с положителен резултат! :D
А къде може да бъде открит д-р Тодоров?

Строяла се някаква нова гинекологична клиника в Зарата. Някой знае ли нещо по въпроса?
Две са клиниките, теб коя те интересува.
Едната е до болницата, а другата ще е в центъра. Все още не са отворили, за сега не се знае кога точно ще стане това. Едните чакат акт 16, другите имат още да ремонтират. Това е което мога да кажа на този етап.

След като ги излекуваш е добре да си провериш тръбите.
*
Здравей Калинка Малинка, тел на Д-р Тодоров е 0888937548, а кабинетът му е на Патриарх Евтимий 97. Приема в събота от 9 до 1 и във вторник следобед до 7.