0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

НАПРЕЖЕНИЕ И ЛЕКО КЪРВЕНЕ
« -: Март 18, 2007, 15:18:04 pm »
Вече почвам да се побарквам , затова пускам нова тема. Моля , ако ви се е случвало - пишете. И така по същество: На 12.03 правихме персуфлация , при която бяха отстранене леки запушвания.Още същата вечер правихме опита за  бебе. Дотук  добре, но още на другия ден или по- точно на по- другия започна леко кървене и напрежение ниско долу , което продължава и до днес. Много съм притеснена.Дали има бременност, все пак вероятността за това е голяма, през първите 48 часа след персуфлацията. Темата я пускам тук с надеждата да има нещо, но ме притеснява кървенето.
*
Re: НАПРЕЖЕНИЕ И ЛЕКО КЪРВЕНЕ
« Отговор #1 -: Март 18, 2007, 15:51:08 pm »
Много е рано да се каже дали има бременност.
Лично при мен, след цветната сника кървенето беше 2 дни много слабо.
*
« Отговор #2 -: Март 18, 2007, 15:56:11 pm »
Извинете за невежеството - персуфлация какво е?
Да не би да е още едно име на цветната снимка(или хистеросалпингографията)?

« Отговор #3 -: Март 18, 2007, 16:17:37 pm »
При персуфлацията се вкарва газ под налягане в тръбитите и така се проверява  тяхната проходимостVОтстранява само лиеки сраствания или запушвания.После, след процедурата  док ми даде една диаграмка , на която е отразено налягането на газта в тръбите.При втората процедура  аз не изпитах никаква болка , т. е. вече е нямало запушване и док каза да действаме.
*
« Отговор #4 -: Март 18, 2007, 18:41:20 pm »
При персуфлацията се вкарва газ под налягане в тръбитите и така се проверява  тяхната проходимостVОтстранява само лиеки сраствания или запушвания.После, след процедурата  док ми даде една диаграмка , на която е отразено налягането на газта в тръбите.При втората процедура  аз не изпитах никаква болка , т. е. вече е нямало запушване и док каза да действаме.
Благодаря за информацията! :thankyousign:
Ами щом имате зелена светлина - действайте и успех ти желая в най-скоро време!  :goodluck: