0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
ИНСЕ без обработка на еякулата?
« -: Март 13, 2007, 01:42:44 am »
здравейте мили  моми4ета   на  форума ,
сега   моят най  голям  страх  е за  евентуално  инсе   без   обработка  семенната  те4ност,  така  има  ли  някои    които  се  подложил  на  такова  и  да  сподели  своите  последствия/ ризултати  и   ако  не  се  претеснява своите  проблеми, ако  е  имал  такива след  това,  разбира се  :)?
 :balk_160:ИМА ЛИ  НЯКОИ КОИТО ДА УСПЯЛ С :sbabygirl: С  ИНСЕ  БЕЗ  ОБРАБОТКА  НА  ЕЯКУЛАТА??? :balk_160: :balk_160:
  БЛАГОДАРЯ ВИ  ПРЕДВАРИТЕЛНО :balk_104: :balk_21: :balk_69:

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: ИНСЕ без обработка на еякулата?
« Отговор #1 -: Март 13, 2007, 05:11:15 am »
Инсе без обработка на еякулата е НЕДОПУСТИМО!Не се съгласявай  да бъдеш опитно зайче, а иди в репродуктивна клиника - там знаят какво и как да правят и обработват.
« Отговор #2 -: Март 13, 2007, 06:42:21 am »
Здравей, Хрисиел. Инсето без обработка може да ти направи много големи проблеми. Не го прави. Рисковете са огромни, ползите - минимални.

Решението е само твое. Не на лекарите - не го забравяй.

Късмет!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Март 13, 2007, 08:32:43 am »
Грозната истина е, че вътрематочна инсеминация без обработка на материала се прави на много места в България, а както виждаме, и в чужбина. Понякога тази манипулация е успешна и води до забременяване. Но рисковете са огромни и неоправдани при положение, че съществуват методики и консумативи за обработка. Единственият плюс е ниската цена, което лично за мене не е основание да рискувам здравето си.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Март 13, 2007, 08:35:36 am »
здравейте мили  моми4ета   на  форума ,
сега   моят най  голям  страх  е за  евентуално  инсе   без   обработка  семенната  те4ност

какво значи "страх за евентуално инсе"? страхуваш се, че може да ти направят такава инсеминация без твое знание? или са ти предложили такава и ти се чудиш дали да приемеш?
и в двата случая - настоявай на правото си да бъдеш информирана и отказвай категорично такава процедура.

ако инсеминацията е вътрематочна и се прави без обработка на еякулата - това е опасно за твоето здраве.
ако инсеминацията е вагинална и се прави без обработка на еякулата - това е равносилно на обикновен полов акт и би имало смисъл единствено, ако мъжът има проблеми с ерекцията и не може да осъществи половия акт сам. иначе е безмислено.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Март 13, 2007, 14:05:46 pm »
hrisiel, в предишната ти тема питаше пак за това, и там и тук всички ти казваме едно и също - това е престъпна небрежност!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #6 -: Март 13, 2007, 16:11:50 pm »
  Здравеите момичета.И на мен ште ми правиат ИНСЕ..при др.Янакиева познава ли я някои от вас?
*
« Отговор #7 -: Март 13, 2007, 16:29:54 pm »
Здравей leandra,ако е тази от 1АГ"Света София" поне визуално да . Аз съм тази в болница за ИНСЕ ,но при д-рЙорданов и едва скоро разбрах ,че болницата не разполага с криобанка. Понеже аз съм за донорско ИНСЕ ми е още по -притеснено.А за д-р Янакиева поне на пръв поглед изглежда доста заинтересована от проблемите на пациентите си. Успех и дано всичко мине на добре  :crossfingers: :balk_103:
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #8 -: Март 13, 2007, 23:42:08 pm »
благодаря ви  мили моми4ета , таКА ТРЯБВА  ДА  МЕ  РАЗБИРЕТЕ  КОГАТО НЕЗНАЕС  КАК , КАДЕ  И  КАКВО  Е ПРАВИЛНО  ЗА ТЕБ, ПИТАС И РАЗПИТВАС  НО  ВЕ4Е  СЕ  УБЕДИХ  ИЗЛИСНО Е  ДА  ЗАБЛУЖДАВАМ,СТЕ   ПОСЛЕДВАМ ВАСИТЕ  ДОБРОНАМЕРИНИ  САВЕТИ .НАИСТИНА  ВСИ4КО  КОЕТО  ИЗ4ЕТОХ  ОТ  БГ.  И  ИТАЛ. МАТЕРИАЛИ , ПОДУРЖА  ТОЖА   КОЕТО  ТВАРДИТЕ  И  ВИЕ.
БЛАГОДАРЯ  ВИ МН.  ОТ  ЦЯЛОТО  СИ  :heartbeat:
ЖЕЛАЯ ВИ  УСПЕСНИ  ИНСЕМЕНАЦИИ,ИКСИТА  И  ИН  ВИТРО  :bfp1: :kickboy: НА  ВСИ4КИ И  В  НАЙ  СКОРО С  preggo И  :babyflips: