0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ПЕРСУФЛАЦИЯ И СЕКС
« -: Март 13, 2007, 20:24:12 pm »
Здравейте! Вчера ми правиха продухване на трабите - персуфлация. Имаше малки сраствания , които бяха отстранени. След това имах съвсем леко кървене , което до вечерта изчезна . Как мислите , можем ли да продължим опитите за бебе сега , или да изчакаме известно време?!
*
Re: ПЕРСУФЛАЦИЯ И СЕКС
« Отговор #1 -: Март 13, 2007, 23:50:40 pm »
Ако нямаш болки, продължавайте смело с опитите!
 :)
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Март 14, 2007, 08:15:41 am »
Може да продължите.
*
« Отговор #3 -: Март 14, 2007, 15:06:48 pm »
Аз се подложих миналия месец на тази манипулация и лекарят ми препоръча да не прекъсваме опитите за бебе,но аз не се чувствах никак добре.Та, че ако всичко при теб е ок -действайте :wink:
*
« Отговор #4 -: Март 14, 2007, 20:05:31 pm »
Щом нямаш никакви оплаквания-смело напред.Някъде бях чела че след продухване вероятноста за забременяване е по-голяма.Да не те отчайвам но при мен не подейства.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Март 14, 2007, 20:29:40 pm »
Давай смело напред!!!!Успех! :D
« Отговор #6 -: Март 16, 2007, 11:36:52 am »
Мерси за куража!От персуфлацията до днес не сме спирали с опитите :D!!!И не знам , обаче нещо странно става...Коремът ми е подут и изпитвам леки р тъпи  болки долу.днес  забелязах някакво странно кафеникаво зацапване.Дали не е симптом за бременност?!Четох допреди  малко статии и го има като такъв!Вие как мислите? Теста тр да го направя на 19.03 , а дотогава мога и да откача!Кървенето от прещипването на матката спря още същата вечер. Не може да е то р нали?Или?