Искам само да кажа че вече съм ходил отдавна при доц. Узунова. Проблемът е че в България има предимно уролози, които имат нещо като втора специалност "андролог". Гинеколози колкото искаш (и добри и не толкова добри), но андролозите все още са кът, ако изобщо са истински андролози.
Та доц. Узунова ме омайваше с много и всякакви благи приказки, но накрая трябваше да си плащам за приказките - 30 лева на сеанс - в брой, без бележка, без нищо!!! Приличаше ми на баене на врачка, която ми казва че всичко ще бъде хубаво, всичко ще се нареди прекрасно, и - разбира се, същата терапия както я описват и други които са я посетили - алое, ако не помага алое - Прегнил, и ако и това не помага - Господ да ти е на помощ! Опитите ми със препарати съдържащи тестостерон бяха също неуспешни - и преди и след посещението при доц. Узунова.
За голям късмет, съвсем случайно обстоятелствата се стекоха така че се насочих към един от сериозните центрове за ин витро оплождане. След два ин витро цикъла вече си имаме прекрасен син, вече скоро ще стане 5 месеца!
Искам да кажа първо, всички които се опитват да си имат бебе да не се отказват лесно, защото в крайна сметка резултатът е налице и второ - доц. Узунова може да е добър уролог, но в повечето случаи не може да помогне на двойки които искат забременяване. Всеки да си решава сам.