0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

въпрос за ureaplasma parvum
« -: Ноември 18, 2010, 18:40:48 pm »
Здравейте! След многократни оплаквания от гинекологичен характер в продължение на може би 4 години и множество посещения на различни "специалисти" ,накарах приятеля ми да си направи също някакви изследвания,защото не е нормално това да имам течение или болки при секс,появяващ се цистит от време на време,и редица други усложнения на нормалното функциониране на организма ми... Провеждала съм всевъзможни лечения,вече научих антибиотиците, сменях постоянно гинеколога си,защото не се взимаше под внимание това ,което обеснявам или просто не знаеха нищо друго освен да ми назначат стандартната микробиология и редовното лечение и толкова. Лошото беше ,че мине се така два месеца и оплакванията отново се появяваха. Приятелят ми си е направил някакво друго изследване наскоро,въз основа на което са му изолирали u. parvum. Лекарят нищо не е обяснил като видял резултатите и казал да отидем двамата ,за да говорим тогава.Споменал е само,че това води до стерилитет. Оплашена съм...След толкова време самата инфекция може да е достигнала ниво,което да е нанесло непоправими последствия..Същевременно съм бясна ,че толкова лекари смених и никой н не ми назначи такова изследване. След три дена ще се срещнем с лекаря,нно истината е,че и двамата сме неспокойни...Моля ви дайте ми повече информация,ако разполагате с такава,защото не намирам нещо в интернет.Някой сблъсквал ли се е с това? Как възниква тази гадост? КАкво може да се направи? благодаря предварително!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: въпрос за ureaplasma parvum
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2010, 14:19:09 pm »
Достатъчно информация има в интернет  - ето ти първия линк, на който попаднах:
http://www.puls.bg/health/sex/news_2339.html

На английски има още повече информация.
Трябва ви консултация с уролог.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Re: въпрос за ureaplasma parvum
« Отговор #2 -: Декември 01, 2011, 12:47:44 pm »
ne se pretesniavaj ne e naj strashnoto hlamidiata triper sa po strashni sthe gi lekuvate s ab i vsi4ko sthe e ok