кат та чета, Илиянче, и почвам да размислям дали да не се отказваме овреме от тоя ад под небето?!
Ироничната jam.
А бе всяка нормална жена иска да бъде майка на 1,2,3 деца колкото
станат и пожелае да си ги запази.
Аз ако забременея с близнаци ,няма да абортирам,но ще взема поне майка си да ми помага.А сама да се справяш с близнаци(при условие,че мъжа ти работи по 14-15 часа дневно за да има пари за семейството и като се върне скапан от работа и иска да си по4ине , а малките ревнат,работата става доста напечена)е равносилно на "Ад под небето"или "Апокалипсис сега".
Та затова по-кротко с пожеланията за близнаци,защото ако това стане ще има да си блъскаш главата в стената първите няколко години, а може и по-късно.
А за истории с близнаци мога книга да напиша-имам материал от 27 двойки близнаци.Най-възрастната българска двойка която познавам е на 35 години ,еднояйчни,много красиви и много гадни мъже.Докато бяха в училище си разменяха приятелките(без тяхно знание),ожениха се и продължиха в същият дух и с жените си.Е да ама едната съпруга(по-умната)2-3 пъти го изхващала,че нещата за които му говори,не им обръща много внимание(иначе нейният съпруг се интересувал от това)
и после се обадила на итърва си да излязат на кафе, и коментирайки ги разбрали,че се сменят.И сега и двамата са разведени.Баща им е вдигнал ръце от тях,а майка им примирено говори:Да правят каквото искат ,само да не вършат престъпления.