0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: не ми се прави секс... (помощ)
« Отговор #20 -: Април 03, 2007, 21:20:42 pm »
1.от психолог, който ти дава "весели" хапчета... бягай от него; и не това му е работата. Когнитивен подход (примерно) плюс хапчета може да си позволи психиатър, но не и психолог.
:good_post:
Психолозите не изписват лекарства. Евентуално могат да насочат към психиатър, който да реши има ли човек нужда от лечение или не. Психолозите ти помагат да мислиш и да излезеш от затворения ограничен кръг на личното мислене. Защото човек в някакъв момент блокира. Не намира проблема, не намира решението, не намира сили да поеме по верния (или просто различния) път...Психолозите не са страшни! :lol:Добрите психиатри - също!
« Последна редакция: Април 03, 2007, 21:23:54 pm от Lan »
*
« Отговор #21 -: Април 03, 2007, 21:27:25 pm »
Радвай се на младия си мъж, бе жено!  :D Сексът естествено произтича от любовта. Вярно, че не сме машини и понякога ни мързи, но щом го обичаш, смятай го и за съпружеско задължение това. Апетитът идва с яденето. Мисли си как, като остареете ще ти се иска, ама той вече може и да не може  :D! Моят мъж така ме стряска понякога и аз кандисвам! :lol: Не драматизирай чак толкова нещата! Започни лека-полека и ще видиш, че ще ти хареса. Трябва и с ума си да го поискаш! Действай! :D

P.S. Има и женска виагра - за повдигане на либидото и желанието съответно!
« Последна редакция: Април 03, 2007, 22:22:43 pm от DivaRoza »
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #22 -: Април 03, 2007, 23:09:48 pm »
Моята "рецепта" - иди някъде за малко сама. Да сте отделнои даже да не се виждате. Примерно с приятелка за почивните дни на разходка. Аз по принцип си имам нормално желание за секс - нито прекалено силно, нито много слабо, но като се разделихме с мило за няколко месеца - е на първата седмица без него такъв мерак ми дойде :) Сега нямам търпение да се съберем пак и цяла седмица да не излезем от къщи ;)
Разбира се, това може да не е решението при теб. Но пък не е трудно да опиташ. При всички положения кратка екскурзия с приятелка ще ти се отрази разтоварващо и откъсващо от ежедневието.
А на работа ходиш ли? Ако ежедневието те е притиснало - децата, да сготвиш, да изчистиш и т.н. Ами нормално е да не ти е до секс.Една жена трябва да се чувства секси - причината може да е, че на работа има една атмосфера на майтап и лек флирт, или пък ако си купи ново бельо, или пък ако гледаш романтичен филм. Много неща може да те накарат да си мислиш за еротични преживявания ;)

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #23 -: Април 04, 2007, 00:49:45 am »
Момичета, Елик, аз нямам представа от какво може да се получи това. :dontknow: Но си мисля друго, може ли това да има връзка с хормоните, да е някъв хормонален дисбаланс, нали има сексуален хормон и там нещо да не е наред?? То за да имаш желание, трябва и хормони... Вие как мислите? Дали е само на психична основа или има някаква друга здравословна причина? :ask:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #24 -: Април 04, 2007, 06:28:26 am »
Аз бих пила малко трибестан...
*
« Отговор #25 -: Април 04, 2007, 07:51:40 am »
абе изглежда ви смешно и нелогично, но и аз го имам същия проблем.6 години секс по график и ела ме виж.от февруари пия противозачатъчни и от тогава не сме правили секс.просто нямам желание, пък и за какво да го правя-пия хапчета.
моя се шегува, че добре че са спермограмите.... :lol:
сигурно ще отмине и това, но засега това е положението!
за протокола-нямам хормонален дисбаланс или каквото и да е там.просто нямам желание, отвратила съм се вече.ама да си кажа-не ми и липсва!
*
« Отговор #26 -: Април 04, 2007, 10:59:52 am »
Сексът по график определено убива желанието, умората от работа и от напрегнатото ежедневие също. Ние правим секс "по желание" само като сме си пийнали прилично (не да сме се напили, щото тогава нямаш сили :wink:) и тогава е наистина хубаво :D, няма нищо общо с 5-минутката по график :(
Но при елик явно не е "графикът" проблема, както е при повечето от нас. Моят съвет е да обсъдиш проблема с него и да се опитате да намерите заедно решение! Иначе едни приятели, които много обичам, се разделиха наскоро точно поради тази причина, въпреки че се разбират прекрасно и се обичат...

*
« Отговор #27 -: Април 04, 2007, 13:19:44 pm »
Ами мила не правете секс , а лИбоФ  :lol:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #28 -: Април 04, 2007, 14:18:09 pm »
Не знам доколко мога да помогна със съвети, но и аз имах такъв период, в който никак не ми липсваше сакса - това бе в продължение на около 2 години.Понякога си мисля, че може би просто единият от партньорите може да е по-активен сексуално от другия и оттам да се получават такива разминавания. При мен нещата се оправиха, когато наистина осъзнах, че така излагам връзката си на риск и наистина оцених мъжа до мен в сексуално отношение. Много важно е човек да не приема партньора си за даденост след по-дълго съжителство, защото това често убива страстта между двамата.
*

anonimko

« Отговор #29 -: Април 04, 2007, 17:28:50 pm »
това е проблем. и то голям. съжалявам, 4е си казвам мнението, но съм мъж :)

жената е член на зачатие и затова предпочитам анонимност  :D иначе знам ли какво ще ми се случи  8O

във всеки слу4ай имаме почти същия проблем. тя не дава, аз искам.... решение не сме намерили (по-точно тя не търси)  :x

тя имаше проблем с забременяването едно време. оправи се проблема даже си имаме моми4енце на 2 годинки. но от тогава - аз съм на сексуална диета --- 1-2 пъти на месец стига (ако я питаш нея сигурно и това е много)   8O

даже от на4алото на годината сигурно сексуалните ни контакти се броят на пръстите на едната ръка  8O   а пък съм само на 33, тя на 35....

ВСИчКИ МОМИчЕТА, МАЙКИ, БЪДЕЩИ МАЙКИ и ЖЕНИ.... извинете ме за саркастичния тон, но това е проблем... даже доста, ако питате мене.... Не е чак толкова голям колкото на голяма част от вас (безплодие), но все пак....

Но май момичето е сбъркало и малко саит-а където да попита за помощ... но все пак сте жени, някоя токувиж има същия проблем

Още веднъж извинете за намесата

ЗА Elik --- като оправиш проблем-а пост-ни 2-3 ред-а тука, че и мойта жена май е върви по твоя път  :(