0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Re: моля ви помогнете!
« Отговор #20 -: Май 26, 2007, 12:32:11 pm »
 :balk_21:

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
« Отговор #21 -: Юни 02, 2007, 12:47:02 pm »
Дейзи, Сами, потресена от кошмарното отношение на съпрузите ви и ви съчувствам за това, което изживявате. Тия гадове наистина не ви заслужават!
Каквото и да сте решили окончателно, ви пожелавам да бъдете смели и силни!
И все пак, Дейзи, ако толкова искаш да задържиш до себе си твоя мъж, не се унижавай, като го молиш да остане. Просто го приклещи с този чл. 261 от ГПК, за който Лейди ни светна (и за което  :thankyousign:) поне докато бебо стане на годинка. Не го оставяй само той да поставя ултиматуми!
Едва ли това ще реши проблемите ви, но пък знае ли се? Може появата на малкото слънчице да го освести и да заздравите отношенията си...
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #22 -: Юни 08, 2007, 09:30:39 am »
Здравейте момичета,моята история е дълга,но в момента имам страхотни проблеми с мъжа ми.От както забременях не се спира и коренно се промени за нещастие не в добрата посока.Казва,че съм му обещала,че като забременея ще му дам пълна свобода и всичко приема като сделка.Бременна съм в 4 месец и приемам всичките тези спречквания много емоционално,но ме е страх да не навредя по някакъв начин на детето си. Преди час ми заяви,чи мисли да изчака 1 месец и ще поиска развод.На детето ни нищо нямало да липсва.но според вас дали ще е така,защото аз не мисля така.Страх ме е ужасно...моля ви дайте ми съвет-какво да правя???Вече ще се побъркам-дали ще е по-добре за мен да го оставя да си тръгне или да направя всичко възможно да остане,което правя вече от месеци.Уморих се да се моля като просяк за капка внимание и да бъда отблъсквана...не издържам,а и съм сигурна,че зад всичко това стои друга...
Мила Дейзи, не знам какво мога да ти кажа, за да те успокоя, защото очевадно си поставена в доста стресова ситуация.  Според мен не трябва да се мъчиш да го задържаш, защотото това може да доведе до допълнителни скандали, а ти в момента имаш нужда от спокойствие. Мисли си за бебчето и го игнорирай този твоя егоист до колкото е възможно.Защо ще чака 1 месец, ако е решил? На мен тази история ми звучи все едно се опитва психически да те тормози и да те постави под контрол, че си зависима. Този човек не те заслужава Остави го да си говори и да си прави каквото иска и не го притискай за нищо - просто се опитай да си безразлична към него, до толкова, до колкото е възможно. Така поне ще си запазиш собствените нерви, заради бебчето, което носиш. Като иска да си ходи, нека да си ходи - така му кажи, но моля те без емоции. Ти вече имаш друг човек ( човече), който ти е по-важен от всеки друг на света. Бъди силна за него и не се предавай. Мъже колкото искаш. Сега си го износи и роди, а след време ще се намери някой друг, който ще ти помогне да отгледате детето му. Не се притеснявай за това. Няма да му липсва нищо на бебчето ти, най-малкото дори е по-добре за него да не живее в среда на постояни скандали и разправии.
Прегръщам те и ти пожелавам по-скоро да се окопитиш и да му теглиш една на този дръвник.

Боби
« Последна редакция: Юни 08, 2007, 09:39:11 am от Bobbie »

*

adi1971

• *
  • 41
  • направи каквото трябва пък да става каквото ще
« Отговор #23 -: Юни 08, 2007, 20:41:58 pm »
Цитат
Преди час ми заяви,чи мисли да изчака 1 месец и ще поиска развод.

Я му обясни на тоя мухльо, че има нещо като чл. 261 от Гражданско-процесуалния кодекс, а именно:
Чл. 261. (3) (Нова - ДВ, бр. 41 от 1985 г.) Съпругът не може да предяви иск за развод без съгласието на съпругата си, ако тя е бременна, и до навършване на дванадесетмесечна възраст на детето.
(4) (Нова - Изв., бр. 89 от 1953 г.; изм. - ДВ, бр. 28 от 1983 г., в сила от 01.09.1983 г., предишна ал. 3, изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г.) Производството по брачен иск се спира по искане на съпругата, ако тя е бременна и до навършване на 12-месечна възраст на детето.

Тоест, твоя съпруг не е този , който определя самостоятелно правилата. Амън от силни половинки, който пробват със заплахи и ултиматуми.
Лейди  :rockon