0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jzanova

миналата година цикъла ми беше 29 дена . сега е 32 възмжно ли е това според вас
*

piera

• 896
  • Keen on boots
съмнява ме да е следствие на аборта.Най-вероятно е нещо хормонално-не знам.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ами моят цикъл пък се скъси с 2-3 дни след абразиото, но честно казано, не ми е хрумвало да го свързвам....
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Цитат на: jam
ами моят цикъл пък се скъси с 2-3 дни след абразиото, но честно казано, не ми е хрумвало да го свързвам....

Моят се скаси след операцията от извънматочна, но пък сега е точен като часовник
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
a на кой ден след абразиото ви дойде.Мен ми е 47-ми и още не ми е дошло. :(
<br />
*

piera

• 896
  • Keen on boots
след първото абразио-на 29 ден,а след третото(казвам третото,защото  второто и третото абразио са в рамките на 5 дена),пак там някъде-на 30.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
На мен след абразиото при спонтанния аборт си ми дойде пак като по часовник на 28 ден все едно абразиото го броя за първи ден от цикъл.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
абе така като питаш и на мене ми се скъси с няколко дни след аборта. не се бях замисляла до сега че може да е от това.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Цитат на: z22

Зори, ти от тогава на лекар ходи ли? Роми имаше голямо закъснение от задържана кръв, макар при теб да е вероятно от принципно дългия ти цикъл. ако не си ходила - отивай.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
ами не съм :oops: .Два тъпи звънях на лекаря,който ми прави абразиото,но когато той е свободен,аз не бях и т.н.,но ще отида тези дни.След лапарото цикъла ми стана на 36 дни и се надявам да не ми се прецака пак.
<br />
*
След първия кюртаж ми стана редовен, като се намали с няколко дни.
А след втория първоначално прескочи един месец и се увеличи с няколко дни, но сега пак се нормализира.
Що се отнася до това кога ми е дошло след абразиото - единия път точно на датата, а другия минаха около 90 дни.
*
Като се замисля при мен след втория аборт цикъла ми се скъси с около 2-3 дена. Явно има някаква връзка.
*
Цитат на: manhattan
Цитат на: z22

Зори, ти от тогава на лекар ходи ли? Роми имаше голямо закъснение от задържана кръв, макар при теб да е вероятно от принципно дългия ти цикъл. ако не си ходила - отивай.

Зори, да не те стряскам, ама е редно да потърсиш лекаря и то без да отлагаш прегледа.
Може и да се дължи на принципно по-дългия ти цикъл и дано да е това, на УЗИ-то ще се види.... Бяха ми казали че колкото е дълъг обичайно цикъла, горе-долу и след такъв интервал от кюртажа би трябвало да дойде...

но може и да има някакъв проблем.
Аз нямах цикъл след кюртажа към 70дни, като след 50тия вече бях започнала вече да ходя по лекари... ЧХГ-то ми не спадаше и 8 седмици след кюртажа беше 16....имаше някакви остатъци от бременността..... но докато се разбере кое, какво, и кога....
Та в крайна сметка се наложи Ре-абразио.

Мойте патиланства ги има в темата ми:
Първи цикъл след абразио?
Дано на никой обаче не му се случва да минава през такива неща.
Зори, пиши след прегледа че те мисля.

След втория кюртаж
- първия ми  нормален цикъл дойде на 24 ден.  
- втория - на 26 ден.

Определено и аз забелязвам за сега тенденция за скъсяване на цикъла ми. Преди ми беше 28-30 дни, редовен и точен. Сега е по-кратък.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"