0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Билки и болки
« -: Март 23, 2007, 15:20:16 pm »
Ох момичета, започнах да пия Матрика.
Някакви билкови таблетки. Пия ги за възпалените си яйчници. Започнах да ги пия от 20-тия ден на цъкъла.
Този яйчник, който беше болен, от няколко месеца се държеше прилично. Не ме болеше, само отвреме - навреме, доста рядко ме проразваше и то не толкова силно.
Но сега пак се обажда и то доста силно. Такива болки имах докато ходех на физиотерапия.
Болките ми започнаха от 16-тия ден на цикъла(аз съм с късна овулация) и си помислих,че поради тази причина боли. Но за жалост болките се увеличиха.
Дали не е виновна тази Матрика. Ще напиша от какви билки се състои: турта, невен, маточина, котешка стъпка, шапиче.
Някоя от вас ако е пила някакви билки усещала ли е някаква такава реакция в яйчниците си?
*
Re: Билки и болки
« Отговор #1 -: Март 23, 2007, 20:17:40 pm »
Пила съм най-различни блики - български и не само, но болки не съм имала. Имай предвид, че билките не са толкова безвредни, колкото е всеобщата заблуда. Това все пак е природно, естествено, но ЛЕКАРСТВО. И ако се предозира, може  да има и обратен ефект. Иди на лекар; увери се, че това са точните билки за теб. Болката по прницип е сигнал, че нещо става в тялото и щом го свързваш с билките, трябва да провериш. Аз лично съм имала леко възпаление на десния яйчник преди години и ми мина от отвара от клинавиче. Непременно се консултирай с лекар. Тази Матрика ти ли си я предписа? Може и  физиотерапия да провокира болките - зависи какво включва. Провери какво е.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Март 23, 2007, 21:39:36 pm »
Отиди на лекар.
« Отговор #3 -: Март 26, 2007, 10:44:13 am »
Болките ми изчезнаха. Т.к като бяха от 16,17-ти ден до 23-ти ден от цъкъла имам съмнения,че са от болезнена овулация. Преди 2 месеца имах доказана с УЗИ овулация в левия яйчник и пак бях с болки, които в последствие отминаха.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Март 26, 2007, 20:09:42 pm »
Добре. :lol:
« Отговор #5 -: Март 27, 2007, 13:42:28 pm »
Добре, но дано е така както си мисля. Важното е че в момента не ме боли!
Как ми се ще и занапред да не ме боли!