Ето ме и мен в края на седмицата.
Благодаря на всички за комплиментите за моя „тъмен балкански субект”! Той, между другото, вече е без конкуренция като съпруг-помагач. След двуседмично признаване на прахосмукачката като единствена играчка, сега е минал на моп-а за миене на пода – и то го взима непременно след като съм измила и всичко, включително и той, става вир-вода. Опитва и чиниите да пипа, но, там вече ще стане меле, ако му разреша да ги подрежда в съдомиялната.
Честити зъбчета на Мати и Криско!
mini,
Честита първа месечинка на Стефи на патерици! Да расте здрава и умна!
Няма да усетиш кога ще стане първа годинка...
Поздравления и за наддаването! Голямо шоу сте били с това „чистене”. Само дето сте поуплашили детето с това боцкане, но – няма друг начин.
heart,
Честита половин годинка на Венци! Нека е здрав и щастлив!
ultra,
Честита месечинка на Симеон! Да расте все такъв юнак – здрав и жизнерадостен!
Поздравления за лелята-тийнейджърка!
Дано се разминеш с хирургичните интервенции и се справиш с анемията! Имам приятелка, която ми казваше, че през бременността прибегнала до бабешка рецепта, която за отрицателно време й оправила хемоглобина. Ако искаш, ще я поискам и ще ти я напиша.
nia72,
Абе голяма хубавица тази Ели. Всеки път й се възхищавам, като ти гледам аватара.
Завиждам ти за почивката и за пролетното чистене и реда в къщата ти. Браво на Ели и за гърнето!
lidia,
Пробва ли с чайчето на Блевит? Чувала съм много добри отзиви за него, аз не съм имала такъв проблем, но ето, че Габи също го хвали. От лекар съм чувала, че е добре редовно да се дава „Дуфалак” при болезнени изхождания, за да се предотврати усложняването на проблема, защото болката принуждава бебчето да се сдържа, като един вид рефлекс, което още повече пречи.
manhattan,
Поздравления за хемоглобина! Направо е рекорден!
А защо ще подстригваш мъника? Невероятна му е сегашната прическа! Аз още не съм подстригвала моя Стефко – добре че сме с къдрици, та не ни пречат.
meshko106,
За съчетаването на децата с останалите ангажименти – съм съгласна с Габи, че, като се мислят много нещата предварително, има по-голяма опасност да се откаже човек от второто дете. А като се родят все някак ще се справим.
За мен е въпрос на приоритети и пренастройка! И аз, като tanja, мисля, че трябва да се жертва нещо в името на децата. И това нещо обикновено са личните удоволствия. Но пък за сметка на толкова прекрасни неща – така мисля аз.
За кърменето – не искам да споря с вас, но то за мен е съществена част от това да дам най-доброто, което мога, на детето си.
За привързаността – винаги, когато оставям Стефко на друг – му казвам „Чао” и му обяснявам, че излизам и казвам кога ще се върна. Никога не се изнизвам незабелязано. Същото прави и баща му всяка сутрин, тръгвайки на работа, целува го и му казва, че тати отива на работа и ще се върне скоро. За мен това е правилният начин.
За отказването от залъгалката – две мои приятелки отбиха децата си с лак за отказване от гризане на нокти – Антибайт се казва. Много е горчив, но е ефикасен.
И пожеланията накрая:
tanja,
Дано имате все такива успехи в захранването!
gabi32,
Желая ти положителен тест точно във времето, в което сте го планирали!
Fussii,
Дано се оправи напълно сладуркото! И на теб завиждам за реда в къщата!
NinaE,
Наслаждавай се на пълна почивка в България!
StefiZ,
Безпроблемно пътешестване!
venus_melena,
Приятно прекарване! Много, много хубави снимки да си направите!
Така не съм завиждала на никой в този форум, както на теб за „Италианско”. Мечтата ми е да отида там. Ама поне за месец.
На всички - здраве и приповдигнато настроение!