Тази тинктура не знам как се приготвя и дали изобщо ще мога да намеря съставките. Споменаха ми за някакви приготвени капки на йодна основа, но трайността им е само 7 дни, дори и да ми я приготвят - няма гаранция, че ще успея да я ползвам. Така или иначе родителите ми пътуват в събота и ще донесат лекарства и витамини.
Мани, слагам му и Стеримар, купих си го от БГ като си бяхме там. Вече имам един огромен шкаф с лекарства, но не става всеки път да поръчвам от БГ всичко. Опитвам се да не го насилвам, но пък той съвсем не яде и не проявява желание да хапне. Знам че като е по-дебеличък и е по-добре, че не губим тегло много, ама тъкмо го закрепих и пак на нова сметка. И не разбрах от какво се разболя. Не е ходил никъде, понеже беше кофти времето тук. Не сме се срещали с никой, за да не внесем зарази. Единственото излизане беше на лекар за ваксина. Биха ваксината и два часа по-късно той почна да кашля и ми вдигна температура. Е, ако някой ми обясни как стана - ще почерпя
А кашля все едно сме били ваксина за коклюш, не за шарки и менингококи
И такива ужасни неща пише за тази ваксина, че ми се изправи косата. Лекаря го преслуша на две-на три. С такава скорост мести стетоскопа - все едно го гоня. Ми така нищо не може да се чуе. В кабинета ли се разболя... и аз не знам вече
За себе си и аз знам как да се оправя, ама с него...
Лиде, много сте малки за такива сокове, бе жена! Прави масажче на коремчето и като я преобуваш - леко и натисни крачетата към корема. Съчетано с масажа би трябвало да помогне. Ако сте само на кърма - поне според тукашните лекари - може да се случи да не ака доста време, понеже усвоява всичко.
За подстригването - и нас ни подкачат непрекъснато, защото ние сме с огромни къдрици, като на момиченце. Но баща му не дава
Иначе до сега да съм му оформила прическата. Все още не ни влиза в очите, та ще си почакаме.