Най накрая и да успея да се разпиша в темата.
След като детенце отново имаше проблеми и главата ми беше бръм, компютъра сдаде багажа в точно най неподходящият момент. Неможах да спася нищо от така грижливо събираните през годините информации, заради всякакви там вируси, троянци, спамове и т.н. Неможах въобще да отреагирам и се наложи така познатата команда format:
Сега си имам чисто нов съндък, без абсолютно нищо. Най ме е яд за клиповете и снимките на Тони, за тях ми плаче сърцето. Така става, когато не архивирам и сега си удрям тъпата глава, ама късно.
Най хубавото е, че Тони вече постепенно се пооправя, но за съжаление явно ще се захранваме доста бавно и продължително.
По всяка вероятност имаме някакъв все още недоказан ензимен дефицит.Супер съм потресена от педиатрите в Бургас, именно поради това замислям едно пътуване до София, което перполагам ще направим близките месеци.
Мини направо ти завиждам, как успяваш да намериш време и да направиш питка, че и парти да си спретнете. Радвам се, че го можете и те поздравявам.
Ами това от нас засега, че се събудихме.
Весело и приятно празнуване на всички. Нека малките бебчовци са здрави и закачливи, а майките и татковците доволни и щастливи.