0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНСЕМИНАЦИИ-Април и .............
« Отговор #460 -: Юли 09, 2007, 14:34:20 pm »
След първото инсе имах леки болки и аз. Сега след второто, почти никакви. Вече минаха 10 дена след второто впръскване и се чувствам добре, само къде ми е ужасно подут коремът, но и предния път бях така. Така, че спокойно! :D Всичко ще е наред!
« Отговор #461 -: Юли 09, 2007, 16:29:25 pm »
Здравейте и от мен. И аз се включвам в отбора на чакащите. Инсеминацията ми беше на 2 юли. В деня след инсето имах леки болки вдясно, където беше фоликулчето. После тези болки отшумяха. След 3-4 дни получих силни бодежи вляво в областта на яйчника през около 2-3 часа. Сега и това отшумя. Няколко дни ме понаболяваше силно кръста. Сега се чудя кога най-рано мога да си направя кръвен тест. Във форума прочетох, че е най-добре на 11 ден, но изобщо не ми се чака до четвъртък. Дали ще ми отчете правилно на 10 ден?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #462 -: Юли 09, 2007, 16:34:51 pm »
   :goodluck: Успех на всички чакащи! :crossfingers: :bfp1: yahoo_17 preggo :sunshine: stork-girl :balk_16:
« Отговор #463 -: Юли 09, 2007, 19:03:15 pm »
Успех на чакащите :bfp:. Дано това да е вашия най-щастлив месец. :cloud9: :crossfingers:
*
« Отговор #464 -: Юли 09, 2007, 19:44:51 pm »
здравейте,
И аз чакам. Моето второ инсе беше на 27.06., т.е. днес е 13 ден. Мисля в сряда да правя тест,може и утре ако любопитството надделее.  След инсето имах болки вляво мисля, че бяха защото един фоликул не се спука. От 4-5 дни ме болят гърдите, което си ми е обичайно.
Успех на всички, стискам палци и дано до края на седмицата се появят много  :bfp:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #465 -: Юли 09, 2007, 20:54:19 pm »
Успех на всички чакащи! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #466 -: Юли 10, 2007, 20:40:15 pm »
Хайде момичета, чакаме да се похвалите :crossfingers:

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #467 -: Юли 11, 2007, 07:30:15 am »
Тази сутрин си направих тест - Шуърчек -  :bfn: за съжаление.
Все ощя нямам цикъл, както и ПМС. Гърдите ми бяха подути и чувствителни до понеделник вечерта, от вчера нямам и такива усещания.
Довечера ще пробвам с някой др. тест. Моля препоръчайте някоя марка.
Спорен ден на всички  :D
« Отговор #468 -: Юли 11, 2007, 08:06:23 am »
Довечера ще пробвам с някой др. тест. Моля препоръчайте някоя марка.
Спорен ден на всички  :D

Кръвен  :lol: :lol: :lol: Може и да звучи смешно, но в действителност, той дава най-достоверната информация. Уринарния не винаги хваща повишеното ниво на ЧХГ-то.

И да се похвалиш, успех  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #469 -: Юли 12, 2007, 14:41:47 pm »
Момичета здравейте. Днес на 11 ден от инсеминацията направих кръвен тест за бременност и е резултата е 1,3 mlU/ml. Май приключих за този месец с чакането и спирам Утрогестана.
Много е гаден този момент. :(
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #470 -: Юли 12, 2007, 15:21:03 pm »
недей спира сама утрогестана, изчакай още 3-4 дни. успех и вярвай. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #471 -: Юли 12, 2007, 15:38:36 pm »
aurinko, чела ли си тази тема:  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=11445.0

« Отговор #472 -: Юли 12, 2007, 15:46:21 pm »
joli75 благодаря ти за подкрепата. Вярвам че все някога ще стане, но едва ли ще е този месец с резултата, който имам - 1,3... Не съм паднала духом и вярвам. Вие, мили момичета, много ми помагате
« Отговор #473 -: Юли 12, 2007, 15:53:14 pm »
Да, mariposa, чела съм я многократно. Знам, че не бива да спирам лекарството, но изведнъж ме хвана яд от неуспеха /защото най-вероятно ще е такъв/.
В крайна сметка нищо няма да ми стане да продължа с Утрогестана още няколко дни, пък да видим... Нали знаете, че в такива моменти човек не разсъждава трезво и е добре някой да му припомня важните неща. Мерси и целувки
*

Veri4

• *
  • 22
  • Слънце мое, злато мое....
« Отговор #474 -: Юли 12, 2007, 15:55:09 pm »
Здравейте момичета, крайно време и аз да се запиша в тази тема...

На всички, който сега започват с процедурите много късмет, а всички които чакат след процедурите пожелавам само положителни резултати... :bfp1: preggo ylinfant

« Отговор #475 -: Юли 12, 2007, 15:58:26 pm »
aurinko, и аз спрях утрогестана на 14 ден от инсето, бях повече от убедена, че нищо не е станало. На 15-ия ден в 6,30 сутринта направих тест и ми се подкосиха краката, та още ме държи, така че никакво спиране :)

« Отговор #476 -: Юли 12, 2007, 16:08:25 pm »
mariposa, а ти беше ли си правила кръвен тест преди 14-ия ден?
« Отговор #477 -: Юли 12, 2007, 16:14:13 pm »
Привет и от мен! Днес ми е 13 ден след инсето/второ/ и 26 ден от М. Тази сутрин реших да си пусна кръвен тест в Лабороекспрес-Варна.  Референтните граници са 0.0 - 5.0 mU/ml,  а моят резултат показва 5.10 mU/ml Това означава ли, че има вероятност за бременност? Не съм се настроила за такава, за да не бъда разочарована. В момента съм на дуфастон, днес ми е 10 ден от приемът му.
*
« Отговор #478 -: Юли 12, 2007, 16:15:53 pm »
Бени, повтори теста след 48 часа. Дотогава не спирай лекарствата.
Стискам палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #479 -: Юли 12, 2007, 16:17:45 pm »
Благодаря ти! Преди кръвния тест си направих и домашен на Престо и се появи малко тъничка, но втора чертичка. Обадих се на док и той ми каза да продължа с Дуфастона.