Ейййй, отпусна ми се сърцето като писахте
Дони, много е гот като има помощник
Мама беше тука и си починах. Ама си мечтая вече за лятото и за прибиране при тях, че да си допочина
А и Алекс много си ги харесва и с кеф си се занимава с тях. Абе личи си, че бабите и дядовците имат друго отношение към нашите деца
Говорихме си с майка ми на тая тема и тя каза, че това било защото като родиш отговорността, която пада върху теб е много голяма и не можеш да се нарадваш на децата си така, както искаш, а като дойдат внуците за теб са само хубавите моменти, а тревогите са за родителите им.
Абе
Ани, що диета бе? И що не си направи изследванията? Важно е да знаеш има ли нещо или не. Не бива така. А и докато кърмиш е много трудно свалянето на килограми, да не кажа невъзможно. Не знам обаче що се получава така
За контейнера - само веднъж гледах как го прави сестрата в болницата, но не бих могла да го повторя. Знам че трябва да захванеш хубаво чурката и да го държиш, защото може да има жертви. Но убий ме не мога да го повторя. Към нашия контейнер имаше някакво специално приложение - като лепенка. То го придържа.
Дони, ако има нещо, което мога да помогна отдалеч - казвай.