Здравей ПАМЕЛА, аз също съм на 22 с поликистоза от 3 години, не ми е идвало по 3 по 4 месеца дори и повече, първата гинеколожка при която отидох ми каза че ми няма нищо и съм добре.Добре но не ми идва? Отидох при друг гинеколог и той ми каза че имам поликистоза, изписами противозачатъчни, но като спрях да ги пия пак същото и така като ги пия съм добре а като не, не ми идва с месеци, пила съм ОРГАМЕТРИЛ, ДУФАСТОН, ДИАНЕ35,ХЛОЕ и много други видове противозачатъчни. Но аз исках да забременея а нямаше шанс защото кистите не намаляваха а яйчниците ми бяха много уголемени. Миналата година ми предложиха лапароскопия, и аз приех, след това нещата се подобриха започна да ми идва редовно, имах овулация, ноември месец забременях но за съжаление направих спонтанен аборт, но това е друга тема.Но и лапароскопията не е решение за винаги, кистите могат да се появят отново,за това те съветвам веднага да отидеш на добър гинеколог, и да започнеш да се лекуваш докато нещата не са се задълбочили, по добре докато поликистозата е в лека форма