0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lawyer

Re: Графиката на lawyer
« Отговор #340 -: Септември 19, 2008, 12:25:54 pm »
Категорично няма да хабя тест, поне следващите 2-3 дни. Предишния месец ми дойде на 28-ми ден от МЦ (за пръв път толкова се забави, но факт), със сигурност и този месец ми закъснява. За сега съм доволна, защото следващото ову няма да е в неделя, ще си направим инсето и изпълнението на плана започва по същество  :)

Благодаря ти за подкрепата!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #341 -: Септември 19, 2008, 14:13:34 pm »
Дано това което сте запланували да мине по вода, а още по добре е да не се наложи да правите нищо, просто да не идва този месец.ПУ-ПУы-ПУ

*

lawyer

« Отговор #342 -: Септември 23, 2008, 10:58:48 am »
По дяволите!!! И този месец го пропускаме... моя доктор точно когато трябва да правим фоликулометрията за да насрочим инсеминацията ще е в чужбина.  :( още един месец без надежда... преди клинаката в отпуска - Септември по никое време, сега пък моя доктор... По независещи от мен причини вече три месеца бездействие, а явно от самостоятелните опити не се получава, вече се снервям осезателно.
« Отговор #343 -: Септември 23, 2008, 17:52:21 pm »
lawyer :bighug:не се ядосвай ,може пък да е за хубаво.Пожелавам ти го от сърце :crossfingers:
*

lawyer

« Отговор #344 -: Септември 24, 2008, 15:12:35 pm »
Тоя месец ще протестирам срещу световния заговор срещу мен - няма да пия никакви фолиеви киселини и дуфастони, няма да правя тестове за ову, ще се постарая и БТ да не меря (понеже ми е станало като безусловен рефлекс - сутрин, още докато спя даже, си протягам ръката към шкафчето и бодвам термометърчето). Даже няма и да мисля по въпроса... ТОЗИ МЕСЕЦ НЕ!!!

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #345 -: Септември 24, 2008, 16:13:46 pm »
Браво, само така но секса си го правете за удоволствието и дано дае ........... :crossfingers:

« Отговор #346 -: Септември 28, 2008, 20:06:13 pm »
Миличка, дано това е твоя месец! Не се отчайвай!
Вярвам че скоро ще имаш радостна вест.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #347 -: Септември 29, 2008, 10:41:28 am »
lawyer,душицо златна,гушкам те много силно,знам как се чувстваш, но сега както на мен ми каза -горе главата :D
Сега ви предстоят хубави моменти- да сте кумове , оттдай се на тези приятни приготовления,чувството е страхотно и се забавлявайте :D
Любовта прави чудеса и аз съм сигурна,че вашето чудо ще стане съвсем скоро :hug2:
Прегръщам те многоооооооооо :bighug:
*

lawyer

« Отговор #348 -: Декември 31, 2008, 11:52:06 am »
май попаднах на гадни тестове за ову...
« Отговор #349 -: Декември 31, 2008, 11:57:16 am »
lawyer правила ли си предния цикъл тест за бременност?
Много е висока Т, как я мериш? Струва ми се странно в началото на цикъла да е над 37. :? Винаги ли е така?
« Последна редакция: Декември 31, 2008, 12:00:59 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

lawyer

« Отговор #350 -: Януари 01, 2009, 16:23:58 pm »
меря я в  :cul2: винаги е така, просто си е по-висока, виж след ову какво става  :)
Правиха ми лапароскопия на 24 ноември и след операцията това ми е първия нормален цикъл и мого се радвам, че не се е променил от преди.
« Последна редакция: Януари 01, 2009, 16:34:12 pm от lawyer »
*

lawyer

« Отговор #351 -: Януари 04, 2009, 14:25:54 pm »
Според вас на какво може да се дължи това прокървяване по никое време? Кръвта е съвсем малко и е с кафеникав цвят. Утре ще се обадя на доки... малко се притеснявам
*
« Отговор #352 -: Януари 04, 2009, 17:22:50 pm »
Здрасти миличка,чела съм че прокървяването може да е признак за имплантиране!Но radosttinka  е права,и на мен ми се струва,че ти е много висока температурата!Дано всичко да е на ред!!!
*

lawyer

« Отговор #353 -: Януари 05, 2009, 11:04:58 am »
Днес зацапването премина в осезаемо кървене, ама Доки каза да не се притеснявам, било нормално около овулация и ако до сряда не спре пак да му се обадя. Като я видях тая кръв по никое време се побърках от притеснение. Ама ще си слушам доктора... дано всичко да е ок. ... а аз тъкмо се зарадвах, че МЦ си нормален, беше малко прибързана радост. Никога до сега не ми се е случвало такова нещо.
« Последна редакция: Януари 05, 2009, 11:59:53 am от lawyer »
*
« Отговор #354 -: Януари 05, 2009, 12:44:37 pm »
Здравей,
Аз също имах едно странно кървене по средата на цикъла. Появи се една седмица след направена колпоскопия. И продължи около 2 седмици като се сля със следващата ми менструация. На мен също доктора ми каза да не го броя за цикъл.Така и не разбрах на какво се дължи това кървене. Аз доколкото разбрах имаш направена скоро лапароскопия. Може да е нещо във връзка с нея или с хормоните. Дано скоро спре това кървене :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

lawyer

« Отговор #355 -: Януари 05, 2009, 12:51:14 pm »
Melody01, много благодаря за вниманието. Скоро, скоро - лапарото беше на 24 Ноември и доки каза, че няма нищо общо. Ще видим какво ще излезе, едно е ясно - при това кървене 2-3 дни след овулация със сигурност не чакам положителен тест, без да е нужно да ми го казва доктор. :(
*

lawyer

« Отговор #356 -: Януари 06, 2009, 10:44:53 am »
Лошо, лошо, кръвта и днес продължава с пълна сила, че и се чувствам зле. За доктор съм си, каза ми, ако до срядя не спре, да ходя да ме види. То продължава по-дълго от цикъла. На някой случвало ли му се е подобно нещо? Почвам да се притеснявам извънредно много.
« Отговор #357 -: Януари 06, 2009, 11:11:46 am »
Най-добре ако имаш възможност още днес иди на док...кървене посредата на цикъл според мен не е нормално,ако е само зацапване и трае 1-2 дни добре,ама когато е по-дълго и вместо да намаля да се увеличава говори за някакъв проблем...дано не е нещо лошо,но и за твое успокоение е най-добре да те види док...после пиши какво е станало...
« Отговор #358 -: Януари 07, 2009, 16:43:58 pm »
какво става с теб???Ходи ли на док?
*

lawyer

« Отговор #359 -: Януари 07, 2009, 23:12:46 pm »
Ходих и се пооспокоих. Като ме прегледа и като подробно му обясних какво ми се случва, док ми обясни, че такова инцидентно идване на МЦ /установи се, че все пак е МЦ/се случва след ановулаторен месец. Месецът след лапарото е бил такъв, нямаше ову заради операцията. Сега ще пия дуфастон и се очаква този месец нещата да се нормализират, включително и овулацията. Малко смешно стана - вместо МЦ на 14 -ти чакам ову. Май по-скоро ще е за добро целия този хаос.