0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: напълняла съм, а околните само ми го натякват
« Отговор #60 -: Юли 22, 2007, 22:10:09 pm »
Мерси, Жани  :balk_21: и аз си мислех, че тялото си знае работата, но ми се строи някак налудничаво  :balk_56: На теб ти пожелавам лека бременност и здраво потомство :babyflips: :goodluck: :crossfingers:

*
« Отговор #61 -: Юли 23, 2007, 10:49:09 am »
Жанета, благодаря ти за пожеланията  :bighug:
Златулке,  :balk_64: на теб пожелавам успех  :bfp:
И аз напълнях от както мисля да се размножавам. Странна работа   :balk_161:
*
« Отговор #62 -: Юли 23, 2007, 12:36:16 pm »
Мацки, няма страшно! Когато имах желание за бебче и аз от 50 кила станах 65 кг. После нещата се развиха така, че напуснах съпругът си. Без негативни емоции, нищо, просто зряло решение... последното го казвам за да не мислите, че съм се вталила поради факта развод... неусетно като спрях хормонотъпченето станах пак 52 килца ;)
Ще се вталите пак, няма страшно!
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #63 -: Юли 23, 2007, 19:22:30 pm »
Едно голямо благодаря и прегръдка за всички.
Дай боже скоро да се присъедините към групата на очакващите бебе.Успех на всички!
 :bighug: :goodluck: :bfp:
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #64 -: Юли 24, 2007, 09:27:31 am »
Бубенце, благодаря ти за успокоението, че откакто се наложи да си купувам нови дрешки, чак се стресирах  :thankyousign:  :flower:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #65 -: Юли 24, 2007, 09:30:31 am »
Аз пък категорично отказвам да си купувам нови дрехи (като стимул да отслабна). Е, сега съм в отпуска, но ако и наесен случаят е същия, май ще трябва да си купя и дрешки (пък може и да са за бременни, знае ли човек :lol:)

*
« Отговор #66 -: Юли 24, 2007, 09:46:20 am »
Дано да си купиш нови дрехи по такъв именно повод preggo съвсем скоро :)
И аз не исках да си купувам, но когато започнах да прекарвам по час в чудене какво да облека, понеже в нищо не се харесвах, реших че е време да си купя някои неща.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #67 -: Юли 24, 2007, 11:55:09 am »
Едно голямо благодаря и прегръдка за всички.
Дай боже скоро да се присъедините към групата на очакващите бебе.Успех на всички!
 :bighug: :goodluck: :bfp:
пожелавам на всички да си купуват дрешки, но за двама или трима в скоро време.........и да дебелеете на кореми. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #68 -: Юли 24, 2007, 12:21:46 pm »
надявам се, че няма да обидя никого, но да споделя моят опит относно напълняването - аз принципно имам склонност към напълняване и при всяко отпускане с храна веднага ми се лепва. докато правехме опити за забременяване (4 години) на няколко пъти качвах бая килца, а последната година - година и половина си бях напълняла бая, доста повече от обичайното, но някак си все нямах стимул да отслабна, казвах си, айде сега защо да се мъча с диета, надявах се да забременя скоро и да ги свалям после :) това продължи доста време, както казах към година и половина но по някое време ми писна и се заех серионо да поотслабна. не съм привърженик на строги диети, просто ограничавам тестени и сладки неща, наблягам повече на зеленчуци и хапвам от всичко каквото ми се яде, но по-малко. а, и гледах да спортувам и да се движа повече най-вече, тъй като принципно не съм много спортна натура :). за месец-месец и половина свалих 6 кг, което наистина ми подейства добре на самочувствието. принципно трябваше да сваля още 4, но прекъснах диетата тъй като разбрах че съм бременна :)
ами това е накратко :) мисля че всеки трябва да се чувства добре в кожата си, така че да харесва външния си вид и самото му излъчване да го показва.
иначе и аз се присъединявам към пожеланията за скорошни покупки на нови дрехи за големите кореми и... нови сутиени също така :wink:

*

janeta

• 272
« Отговор #69 -: Юли 24, 2007, 17:46:53 pm »
Пипи, права си миличка и не мисля че никой не си обидила. Аз също бях решила да взимам сериозни мерки, но успяхме да направим бебчо и така отложих нещата за по-късно. Известно време  живяхме в София и там ходих при Байкова. С нейна помощ успях да отслабна толкова колкото исках и колкото трябваше, но точно тогава се премествахме в друг град. Точно тогава правех финалните диети и като ги свършех трябваше да отида да ми даде една задържаща диета , която да спазвам 3 месеца. Но покрай много ангажименти нямах възможност и не ходих(моя голяма грешка). И след това зимаата малко по малко си върнах част от килограмите. И сега си мислех, че след като бебчо се бави може пак да я посетя. Но за наше огромно щастие бебчо се получи и за това отслабването остава на малко по заден план. Сега отеснелите дрешки замених с дрехи за бременни. Аз също като вас момичета изчаквах и не си купувах дрехи с надеждата, че следващия панталон ще е от онези с ластици на кръста за бъдещи мами. И така и стана.
Дано,  милички следващите дрехи, които си купувате да са за бременни и да ги напълните с огромни коремчета.
И непременно да се похвалите! Успех!
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #70 -: Юли 25, 2007, 09:27:14 am »
Благодаря ти, Жани.
Смятам че след като ти повлече крак и ние ще се постараем ;)  :bed: preggo
*

janeta

• 272
« Отговор #71 -: Юли 26, 2007, 17:24:08 pm »
Сигурна съм, че ще повлека крак. Няма как да е по друг начин. Господ ще чуе силните ви молби и ще сбъдне огромното ви желане за бебенца. Вярвам, че ще е така! И за това скоро чакам хубави новини. Стискам ви силно палци. Успех!
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #72 -: Юли 27, 2007, 22:31:08 pm »
Това с напълняването и натякването май ни е обща болка.Ама нали казват,че за простотията няма почивен ден.След инвитрото напълнях около 17 кила,пък и съм ниска и си ми личи.Не ми се излизаше никъде-срещах само учудени погледи и не само-нетактичните коментари по отношение на моята фигура бяха много.След всеки един такъв се прибирах разревана,много съм чувствителна на тази тема.Цял живот съм правила и невъзможното,за да изглеждам що-годе добре,защото на мен всяка хапка ми се лепи и не съм от щастливките,които си хапват и не им личи.Все съм на диета и ето,че веднъж се изтървах и резултата е налице.Аз си знам,че съм упорита и ще направя всичко по силите си,за да си върна килограмите,вече съм минус 9,но ми трябва време.А те не спряха-ама каква слабичка беше,каква нежничка,като момиченце/ха-ха,та аз съм на 35 все пак/,а сега вече приличаш на жена,те годините не прощават на никого- това е най-безобидното.И на мен ми се ще да им кажа  нещо по отношение на тяхната външност,ама се въздържам.Най ме дразни,че аз на никого от тези хора не съм искала мнението,аз си имам и огледало, и кантар в къщи и чудесно знам как изглеждам.Всички,които са наясно за причината за напълняването ми ме успокояват да не обръщам внимание на грозните коментари,но аз не мога.Все още си поплаквам.Но се сещам за оня стар виц,които споменахте някъде в началото-аз все някога ще отслабна,защото имам силна воля,а те ще си останат прости и нетактични.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
« Отговор #73 -: Юли 28, 2007, 07:48:59 am »
И аз решавам тук да провлача крак, а защо не и някой килограм  :D ?!
И аз винаги с мъка съм се лишавала от любимите си лакомства, за да изглеждам поносимо, а и съм нисичка и всяко кило отгоре се вижда за пет. Напълнявах след всяка стимулация с няколко кг, макар че се стараех да не ям повече от обикновено. Сега се поотпуснах и за 4 мес. бременност имам 4 кг отгоре.
Така че, с най-добри чувства, мили мои, дай Боже по такива килца отгоре на всяка от вас! И нека да ни гледат и оглеждат тогава и да ни коментират колкото си щат!  :wink: :balk_602:
*
« Отговор #74 -: Юли 28, 2007, 09:09:26 am »
Ами и аз да се включа. Преди все се тормозех заради килограмите, но пък и не мога да пазя диета. Общо взето гладна не мога да стоя. И така се заприказвах с моя приятелка и тя ми каза"Била съм сляба и нещастна, била съм дебела и много щастлива". Е момичета пожелавам на всички да си имаме килца и да сме луди от щастие  :D
*

janeta

• 272
« Отговор #75 -: Юли 28, 2007, 13:17:23 pm »
Capris права си миличка, че за простотията няма почивен ден. Има и още една приказка, че за човешката простотия няма граници,но тя не ходи по гората а ходи по хората. И още един лаф: глупав говек и силен вятър нямат спиране(ами то и двете неща според мен са си природни бедствия). Аз също не съм от хората, които някога са били слаби-напротив, от малка съм си обличка(не съм била и дебела, но заоблена да). А моята сестра е обратното на мен-тя винаги е била слаба-дори много слаба. Дори приятеля й вика да напълнее малко, че като си легнат и я гушне му ръбят кокали. Но всеки си е с определена натура, структура и ген дори.

Lora.d радвам се, че и ти се влючваш. Ето кой е повлекъл крак. Явно си била ти. Дано сега двете да повлечем с теб крака, та всички хайде с бебчета по нас. Честита бременност, лека и безпроблемна. За кога се чака малкото ангелче да се появи? Да бъдеш най-щастливата и се наслаждавай на всеки един миг в който бебчо расте в теб! Пък нека килограмите да се качват от бебенца. Много щастие ти желая.

Kisskotkata аз съм същия тип човек-не мога да стоя гладна. Не че се тъпча, просто си закусвам, обядвам и вечерям. Но да гладувам е почти невъзможно-става ми лошо. Както е казала приятелката ти мисля да се съглася. Имах един период в гимназията бях с 20кг. по малко от сега. Бях много нещастна, но сега съм с 20 отгоре но се чувствам най-щастливата на света.  И за това съм съгласна, че е важно да сме щастливи и да сме обичани и да обичаме пък дори и с малко килца отгоре.

Успех на всички с бебеправенето и много положителни тестове да завалят!

Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #76 -: Юли 28, 2007, 20:46:42 pm »
Точно така, мили момичета :)
Нека сме позитивни и щастливи, пък много важно че сме малко по-пълни от преди. Здравето и щастието са по-ценни.
*
« Отговор #77 -: Юли 30, 2007, 10:12:29 am »
О-о-о, безкрайно съм щастлива да знам, че влача късметлииски крак! Айде дано! Започвам да ги влача и двата! Jane, с тебе да направим дует!  И благодаря ти, чакаме нашия щъркел през януари, дай Боже!
*

janeta

• 272
« Отговор #78 -: Юли 30, 2007, 13:25:06 pm »
Ами да! Ти си повлякла крак, защото нашия щъркел е за края на янури или първите дни на февруари(Според калкулаторите в интернет и моите сметки-може би за 3 февруари). Много се радвам на новини за бебечета. Дай боже все повече да са положителните тестове! Дай Боже! Успех на всички чакащи!
« Последна редакция: Юли 30, 2007, 13:51:40 pm от janeta »
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.