Хайде всички бебенца да се оправят, да нямат темепартури, вирусите да се махат, да хапват добре дечицата, да имат добри резултати от изследванията.
Искам всички момичета и момчета тук да са много здрави, да имаме много нови здрави бременности, чакам с нетърпение някой да пусне темичка за поздравления, много здрави бебета и дечица, много здрави майки!
И хич не ми се смейте на пожеланията! От това по-хубаво какво да искам?
Нас ще ни държат в напрежение до средата на май относно коя ще бъде следващата покорена държава. Стресът е огромен. Слон ли ще купуваме за превозване на бебенцето из Африка или миниатюрна количка, която да се побере в малкия Японски апартамент? Да не говорим за аклиматизиране, имунизации-английски, български, чешки или сингапурски?, седене на хотел със седмици с новородено, в непозната страна, без познат педиатър, без багаж най-малко месец. Това си е баш като да си в гората. Отделно мозъкът ми ври от сметки-здравната застраховка мълчи като пън вече 4 месеца, а сметките за лекари се трупат. Наложен лимит на багажа-май ще се разделям с книгите, роклите и музиката. Ще го направя с лека ръка. На работа имаме големи проблеми-съкращават от местния персонал и настроението е много неприятно, отделно въведоха и чешки данъци за чужденците и на всички ни спаднаха доходите. Пари се правят, да сме здрави само. В кооперацията решиха да си правят асансьор това лято. За целта ще разрушат по една 90-сантиметрова стена на всеки етаж. Никога не съм мислила, че ще съм толкова против асансьорите. Английските роднини взеха да си показват пак номерата, та се налага и да съм звероукротителка в момента. И не на последно място, чета много в момента-книги, списания и сайтове, защото не искам да се лигавя из форума, цинично ми е поведението на някои хора. Гледам да си помагам с много инфо и самодисциплина, за да ми помогне и Господ. В тежките теми не мога да влизам, разстройвам се ужасно и ми отнема много време да се събера после. Глътка въздух имах в темата за ВИП брадър в бг-мамма, разсейваше ме, изключвах си мозъка. Яд ме е, че не научих поне малко чешки. Голяма грешка от моя страна. Вързана съм с определени хора и нямам достатъчно опции. Чувствам се ограничена във времето, парите и пространството, все едно трябва да се побера някак си в шапката на илюзионист. Все някак ще си нагъна дъртите кокали, мога!
Само да сме живи и здрави и да успеем да си имаме едно здраво детенце, с всичко друго ще се справим. Не се оплаквам, просто не искам да си мислите, че хептен ме няма на хоризонта. Просто имам ужасно много неща за мислене, планиране, уточняване, организиране. Цялата ми съзнателна енергия отива там. А несъзнателната работи за възстановяването на съзнателната.
Айде, отивам да разнищвам таласемията, която ми звучи като таласЪмия и ме тормози в момента. Само ми липсваше сега и с нея да се разправям, ама по-добре проверено, отколкото догадки.
Лека и весела седмица на всички!