да отговоря на питането за температурите:
1. не е задължително да има голяма разлика между температурите във фоликулярната и в лутеалната фаза. твърди се, че разлика от 0,1 - 0,2 градуса е достатъчна, за да индицира наличие на лутеална фаза.
2. температура от 36,9 през лутеалната фаза не означава проблем с ЖТ и прогестеронова недостатъчност. няма такова правило, че БТ през ЛФ трябва да е над 37. това е един от митовете в тази област.
аз самата не съм имала над 37 градуса през ЛФ. можеш да ми поразгледаш графиките.
за овулацията и изследванията:
фоликулометрията, съчетана с изследване на прогестерон 7 дни след овулацията, дават доста задоволителен отговор на въпроса дали е имало овулация или не. разбира се, всеки може да се обърка при ултразвуково изследване на фоликули, ако не е специалист. но ние се надяваме, че твоят лекар е специалист и не се е объркал.
изследванията на ЛХ и Естрадиол след овулацията не са доказателствени за това дали е станала. те се мерят преди и около - с цел определяне на точното време на евентуалното й ставане.
дано да си ме разбрала добре. с две думи, аз не мисля, че има някакъв проблем там, за който да ровичкаш. нищо от нещата, които си описала, не говори за наличие на проблем, поне.
просто, не винаги става от една инсеминация, колкото и да се надяваме.