Благодарим за поздравленията, много сте мили
Днес бяхме на консултация и ни отложиха ваксинацията за Хепатит В - трети прием, защото трябвало да има навършени 5 месеца от втория прием, а за два дни не ни се рискуваше. Остава за понеделник или вторник, малко съм разочарована защото исках да въвеждам вече на малчо нова храна, а сега трябва да чакам още седмица. Много ни се проточи това нашето захранване, ама лека полека и това ще стане.
Дано и резултатите от ПКК и урината поне са добри, че малко да се поуспокоя и мирясам. Иначе дребосъчко е качил 0.5 кг. за месец, което приятно ме изненада, даже си е супер постижение за него. Тежим вече 7.300 кг и сме дълги 68 см., това са малко момичешки мерки, но явно си отглеждам Тони-Бой манекен. Много е енергичен и супер подвижен, което ми подсказва, че ще "берем ядове" след още някой друг месец.
Някой може ли да ми подскаже или даде линк, за средни норми на ПКК за неговата възраст.
Ще видим как ще се справим и с взимането на урина, казват че при момченцата било по лесно, ама като е за първи път ... сигурно настава голяма веселба.
Вени съжалявам че немога да помогна с инфо за предмети, защотно аз от вас черпя безценни съвети и опит.