0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните- 3 част
« Отговор #60 -: Май 04, 2007, 17:07:54 pm »
1000 лв е много верно за количка, но се замислете за другия вариянт. Купувате за 300 лв, тежка е и не е никак удобна, развалят се и бързо бързо тичате за нова ...
Всеки си решава и според възможностите също, но друго исках да ви кажа аз.
Живеем в кооперация без асансьор на 3-ти жилещен с партера 4-ти. Виждам голям зор да качвам и свалям количката, а моята е една от най леките. Идея си нямам ако трябваше да свалям и качвам по тежка количка и като прибавя и дребосъчко...
Ако имаше къде да държа количката без да я прибирам или пък имахме асансьор, верно може би нямаше да дам 700 лв., но уви. Сега обаче съм супер доволна, че съм избрала точно тази. Води се среден клас, нито много скъпа нито много евтина, аз съм привърженик на този принцип, винаги някъде посредата.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #61 -: Май 04, 2007, 17:08:34 pm »
Момичета, принципно сте прави, и на мен ми е некомфортно, но между количка, която струва 200 лв и такава с цена 1000 лв има огромна разлика. Нали става въпрос за удобството на бебока? Аз лично имам количка за 230 лв и на няколко пъти съжалявам, че не си купих на Чико. Но живот и здраве за второто! :D
Лейди, активната гимнастика е ужасно полезна - ще се убедиш в това. За бебето е забавно и полезно, развива много способности, а мама печели няколко свободни минути. Само 3 дни след като сложихме малкия на активната гимнастика започна да хваща играчките и да ги разглежда.
korinka, моето мнение е, че с количка може и да направя компромис, но за столче за кола - никога!
За потребителките в бг-мамата - там има и много свестни момичета.
За кърмата - горещо препоръчвам Авент.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #62 -: Май 04, 2007, 18:54:23 pm »
Много съм доволна от помпата на Авент! След секциото чак на четвъртия ден ми слезе кърмата, ако не беше помпата нямаше да успея да се справя лесно със запушването в едната гърда. Купих я от Продавалника на половин цена. После я стопих в стерилизатора :lol:
Да е жива и здрава Jam, че спаси положението в труден момент!
Размерът на гърдите ми се увеличи от 85 Б на 95 С, но откакто спрях да кърмя си върна предишните форми. За протокола - от кърменето почти не са увиснали гърдите, въпреки че кърмех почти 6 месеца на всички хранения и то по близо 1 час на хранене. В 8 месец си купих мек памучен сутиен за кърмачки от подлеза на пазара на Иван Вазов за 10 лв или по-малко. Носих го доскоро непрекъснато - не е мръднал.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #63 -: Май 06, 2007, 16:56:32 pm »
Момичета, днес бях на преглед!И доста се поуспокоих!
Пораснало е мишлето цели 4 см е вече, другото д-р Владимииров каза че ще се свие!
Ангелче е вече то и нека пази мене, момчето ми и съчицето,което тупка в мен!
Сега трябва само да съм спокойна и много да се пазя!
 yahoo_17Съдба и природа! yahoo_17

:flower:Благодаря ви, без вас не бих могла!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #64 -: Май 06, 2007, 18:27:57 pm »
Хубава новина, Мишанче!
 :ballons: :bighug: :ballons:
*
« Отговор #65 -: Май 06, 2007, 20:44:50 pm »
Радвам се за теб, Мише!
Всичко ще е наред :D
Пази се!

*
« Отговор #66 -: Май 06, 2007, 22:24:20 pm »

Стискам ти палци Мише!
« Отговор #67 -: Май 07, 2007, 10:37:33 am »
Стискам ти палци Мише, дръж се! :bighug:
*
« Отговор #68 -: Май 07, 2007, 11:20:04 am »
mishe, и аз съм с теб, слънчице! Стискам ти силно палци! :bighug:
« Последна редакция: Май 07, 2007, 11:43:56 am от Lan »
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #69 -: Май 07, 2007, 11:24:25 am »
Мишенце  :bighug:
*
« Отговор #70 -: Май 07, 2007, 11:35:18 am »
Ех, как се радвам, Мишеееее. :bighug:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #71 -: Май 07, 2007, 11:42:49 am »
Много хубава новина,късмет !!!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #72 -: Май 07, 2007, 11:47:30 am »
Благодаря ви безкрайно,
 момичета! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Много  :sunshine: за всички!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #73 -: Май 07, 2007, 12:40:30 pm »
Мишанта  :bighug: много хубава новина.
*
« Отговор #74 -: Май 07, 2007, 12:58:48 pm »
Мишенце, хайде така и до края с добрите новини, докато гушнеш сладкото малко мишле! :D
*
« Отговор #75 -: Май 07, 2007, 13:12:47 pm »
Момичета, да споделя тук, че за "емоционални проблеми" никак не върви, а много ми тежи. :( Вчера бях на гости и до мен седнаха две жени - приятелки. Едната е мама на две деца, а другата жена се бори със стерилитет от доста време. Като видяха корема ми, мамата започа да развива на дълго и на широко темата, то не бяха запитвания "как е бебето", то не бяха съвети за дрешки, колички, помпи за кърма, болници и т.н. Още в първите минути усетих, че на другото момиче темата и е страшно неприятна и се опитвах всячески да я изместя към други неща, но не и не  :(. Целият свят на майката явно беше около децата и бебетата. :(Ужасно неловко се почувствах. И двете не са ми особено близки, но те по между си са близки и си знаят проблемите, как пък не се усети тази жена, че наранява. Тръгнах си по-рано... :(Още ми е криво много, просто не знаех какво да направя. От една страна жената беше брзкрайно добронамерана към мен, но от друга, другото момиче стоеше на тръни цяла вечер.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #76 -: Май 07, 2007, 13:29:11 pm »
Мишенце, много се радвам за добрата новина.  :bighug:

*
« Отговор #77 -: Май 07, 2007, 17:00:00 pm »
Чудесно Мишанта, бъди по-спокойна и търпелива.Успех.
*
« Отговор #78 -: Май 07, 2007, 18:10:36 pm »
Мише,разбрах какво се е случило :(.Мога само да ти стисна силно палци от тук нататък всичко да е наред.Прегръщам те и вярвам, че ще е така!

Здравейте, момичета.Ориентирайте ме за цената на биохимичния скрининг.От къде се взема кръв?Трябва ли да е на гладно?
« Отговор #79 -: Май 07, 2007, 19:15:09 pm »
Предния ден отиваш при гинеколога да ти вземе мерките на бебето :). С тях отиваш в МА, 14 ет., вратата в ляво. Секретарката ти взима данните и ти дава бележка за 25 лв., които плащаш на касата. Качваш се горе и в съшата стая ти взимат кръв от вената. Не е нужно да е на гладно. Резултатите стават след 2-3 дена, на същия етаж.