0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ti4inka

Re: Зълва ми ме нарича яловица
« Отговор #20 -: Май 02, 2007, 15:45:03 pm »
Благодаря за отговорите ви. Не очаквах толкова много. Само да ви кажа, че вярвам, че го е казала и не само това. А как да не вярвам като в лицето ми е казвала, че трябва хубаво да си направя изследвания, защото явно нещо съм била дефектна. Тя си е такава, познавам я.
Лорка, добра душа си. Много ме накара да се замисля. И момичета, за мъжа ми имате право, че трябва нещо да направя. Да сте много щастливи всички! Много сте добрички.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #21 -: Май 02, 2007, 16:27:14 pm »
Аз също съм правила посткоитален. Тогава го правихме, за да се види дали няма някава непоносимост между мен и него. Но понеже всичко беше на 6 там не се заинтересувах повече. Но сега определено идеята на Мели ми се струва отлична.
А за думите на зълва ти... защо директно не я попиташ какво е наложило инсеминацията. От една страна ще и позатвориш устата (верно малко грубичко). От друга ще можеш да покажеш на мъжа ти, че и мъжкият фактор се преодолява.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

ti4inka

« Отговор #22 -: Май 03, 2007, 10:17:16 am »
Аз знам какво е наложило инсеминацията. Нейния мъж го оперираха малко след като се бяха оженили. Свекърва ми се беше изпуснала да каже, че било много вероятно после да има проблеми и си скубеше косите, че не били изчакали повече преди да се женят. Несъм питала за подробности и не искам да питам. Знам, че зълва ми си избива комплексите на гърба ми, но не искам да правя като нея и да съм груба. Обаче снощи говорих на моя мъж и му разказах колко съм тъжна и колко го обичам и каквото и да става, даже и да нямаме деца, искам да останем заедно за цял живот. Той почти се разплака, но нищо не каза. Това е добър знак. Благодаря ти, Лори, вече съм сигурна, че си права.
*

sunnylight

« Отговор #23 -: Май 03, 2007, 15:41:03 pm »
Тичинка, не се предавай! Светът около нас е пълен с простаци, просто не им обръщай внимание! Дано със съпруга си да се обичате и разбирате, и той да не ти натяква за проблема. Опитай отново да говориш с него и да си направи изследвания. Мъжете са еднакви. Бият се в гърдите, че ще направят еди колко си деца, но голяма част от проблемите, се оказват в тях.
*
« Отговор #24 -: Май 03, 2007, 16:41:03 pm »
тичинка, хубаво е, че се обичате и, че сте сигурни в това.
сега лека полека можеш да се опиташ да му обясниш, че е по-добре да имате деца, отколкото да нямате и, че той може да помогне за това с едно просто и съвсем безболезнено изследване, изследване, което са правили хиляди мъже. просто се опитай да му обясниш, че няма нищо срамно, нито страшно. може единствено да има проблем (който не зависи нито от мъжествеността, нито от нещо друго свързано с нея, просто състояние на организма), а евентуалният проблем може да се отстрани и да сте много по-щастливи! Ако няма проблем, просто ще сте по-сигурни и ще можете да се насочите към по-задълбочени изследвания при теб.
разкажи му, че това много те тормози и той може да ти помогне. щом те обича, ще преодолее "страха" си, или каквото го спира.
Успех, мила!

« Отговор #25 -: Май 03, 2007, 20:49:31 pm »
Свекърва ми се беше изпуснала да каже, че било много вероятно после да има проблеми и си скубеше косите, че не били изчакали повече преди да се женят. .

Егати семейството, бих възкликнала аз, егати липсата на човечност и нецивилизовано отношение, тип средновековно. Искрено се надявам тия хора да са далеч от теб, Тичинка. Думи нямам за този фалш!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #26 -: Май 03, 2007, 22:02:17 pm »
Знам, че още има такива хора - бившата ми свекърва ме е наричала така пред други хора, и то при положение че синът и  е бил осиновен.......гадни думички ми идват на ум за такива хора... :x Те само за това живеят,ако съществуват енергиини вампири, то те сигурно са точно такива същества :x Дистанцирай се от тях максимално и не им позволявай да виждат че те нараняват мила :bighug:

« Отговор #27 -: Май 03, 2007, 23:13:44 pm »
Думи нямам за тази твоя зълва. Опитвам се да я разбера, но не мога. Шокирва ме факта, че тя самата, която е забременяла с инсеминация да те нарече с тази грозна дума. Как е възможно това? Не го проумявам. Ако не може да ти помогне, то поне да ти даде подкрепата си или просто да ЗАМЪЛЧИ!  :x

[/url]
*

ti4inka

« Отговор #28 -: Май 04, 2007, 10:51:26 am »
Момичета, благодаря за подкрепата! Много ми помогнахте и се чувствам много по-добре и даже съм по-сигурна в себе си. Много мисля по вашите съвети и от вчера съм си навила пак да отида на лекар и да видим оная работа с посткуиталния тест. Съпругът ми още мълчи, но от оная вечер като говорихме го усещам различен. Някак си е умислен и също някак е по-нежен. Мисля, че и той се е замислил. Дано!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #29 -: Май 04, 2007, 10:58:58 am »
имай предвид че посткоиталният тест се прави ок 8 часа след секса като не трябва да си се мила преди това. по тази причина ти трябва предварителна уговорка с лекаря за теста. варианта е вечерта секс - сутринта теста или обратно, но трябва да го съгласуваш с лекаря.
този тест е важен, но дано успееш да убедиш мъжа ти че спермограмата е също така важна.

пп аман от тия мъже дето търпят жените им да минат през какви ли не изследвания и/или операции а те се назландисват и се правят на важни за едната спермограма. направо трябва със закон да ги забранят тия.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #30 -: Май 04, 2007, 12:19:06 pm »
пп аман от тия мъже дето търпят жените им да минат през какви ли не изследвания и/или операции а те се назландисват и се правят на важни за едната спермограма. направо трябва със закон да ги забранят тия.

аз това пък хич не го разбирам... не е нормално. това си е нещо което касае и ДВАМАТА!

« Отговор #31 -: Май 04, 2007, 17:42:38 pm »
Остави зълвата, тя ти е най-малкия проблем. Мисли как да убедиш мъжа ти да се изследва. Защо просто не му обясниш как се прави спермограма и какво се изисква от него? Може да си мисли, че е нещо много страшно и затова да се дърпа.
*
« Отговор #32 -: Май 04, 2007, 20:18:05 pm »
Може да си мисли, че е нещо много страшно и затова да се дърпа.
Да - нещо от рода на: две медицински сестри и поне един лекар как следят за качественото събиране на материала! :lol: Мъжете са особени...и на моменти много страхливи!
« Отговор #33 -: Май 04, 2007, 22:41:43 pm »
ti4inka,  може би мъжа ти е така притеснен относно изследванията, защото е слушал реакциите на "родата", относно фертилността на зетя. Тъкмо таз същата сестрица, кой знае какво се е произнасяла и за собствения си мъж! Може би се притеснява наистина да не се промени нещо между вас?
Вие се обичате и двамата искате дете. Заедно сте, заедно във всичко.
Сигурна съм, че ще намерите верния път, заедно.  Не губете време.
« Отговор #34 -: Май 05, 2007, 12:03:45 pm »
Ti4inka,мила, необръщай внимание на хорските приказки!Тях винаги ще ги има.Бъди смела,упорита,въоръжи се с търпение хубавите неща стават бавно!А относно лошите думи....да , те болят само ако допуснем да се промъкнат в душата и докоснат сърцето ни...недопускай това да стане.Много късмет и скоро да ни зарадваш с хубави новини! :wink:
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #35 -: Май 05, 2007, 13:57:22 pm »
Тичинка,съжалявам,че е трябвало да изпиташ тази злоба.
Има хора за всичко.
Просто не обръщай внимание.Говори с мъжа ти за изследвания.
С тази жена повече не споделяй нищо.
То си личи че си е доста проста. :balk_149:
Успех ти пожелавам!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #36 -: Май 05, 2007, 13:59:55 pm »
Е това,простотията,много лошо нещо! 8O

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #37 -: Май 05, 2007, 17:49:47 pm »
имай предвид че посткоиталният тест се прави ок 8 часа след секса като не трябва да си се мила преди това. по тази причина ти трябва предварителна уговорка с лекаря за теста. варианта е вечерта секс - сутринта теста или обратно, но трябва да го съгласуваш с лекаря.

Не е ли по-добре да отиде след секс сутрин. На мен ми казаха, че е най-добре да отида до 2 часа, но не повече от 8. Защо не трябва да се е мила и преди кое? За какво миене става въпрос? Това са въпроси, нищо не успорвам.
Аз обикноено преди преглед съм толкова нервна, че постоянно ми се пишка. И това ли не трябва? Питам, защото когато казах на мъжа ми, че не съм питала док за това той се усмихна и каза "Ами не знам какво може, ама ти все едно ще пишкаш поне 3 пъти през тези 2 часа, така че направи така както ще се чувстваш най-добре и давай да тръгваме!"
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #38 -: Май 05, 2007, 19:11:18 pm »
на моя тест док ме накара да ида към 7 вечерта като секса беше ок 10-11 сутринта. като му казах че съм се позабърсала лееекичко с мокра кърпичка направо му щръкна косата и се пооцъкли доста 8) :lol:

Цитат
Защо не трябва да се е мила и преди кое? За какво миене става въпрос?
защо не трябва да се е мила мога само да предполагам. след секса преди посткоиталния тест не трябва да се е мила в областта на влагалището. аз не можах да го направя. психологически не можах да се прескоча. не знам дали заради това или заради друго, но резултата от теста беше "нито 1 сперматозоид не се намери" 8O. ни жив, ни умрял, ни куц, ни кьорав...никакъв 8O
за пишкането няма проблем. не познавам някой който може толкова време да мине без това...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #39 -: Май 05, 2007, 19:20:40 pm »
Цитат
нито 1 сперматозоид не се намери" . ни жив, ни умрял, ни куц, ни кьорав...никакъв
:lol: :lol: :lol:
а нали посткоиталния всъщност е проба взета от цервикалния канал, то тогава вашите изобщо не са стигнали до там, или си ги пропъдила рано, рано /кисела краставичке/ :D
и аз си мисля че бих направила едно лекинко приплакване.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com