0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бебеправене и секс
« Отговор #20 -: Март 20, 2005, 03:07:27 am »
Благодаря за пожеланията. :D .Аз напоследък нямам никакво желание за секс,особено след като този месец се видя на ултразвук,че нямам овулация,вече изобщо не ми пука ,дали имам или нямам ову.,ако е писано да стане =ще стане,ако не-НЕ.Отгоре на всичкото ме болят слабините и секса става болезнен. :sinking:
*

prolet2005

Мъжът ми прави секс с мен веднъж на три месеца!!!
« Отговор #21 -: Март 23, 2005, 16:29:42 pm »
Здравейте!
И при мен ситуацията е такава - съпругът ми отказва да правим секс, казва, че по "задължение" не може, когато знае че съм в ову, съвсем се дърпа като"госпожица"... А на мен ми липсва сексуалното общуване с противоположния пол, млада жена съм... Но вече не знам как да се старая да го привличам и май започва да ме уморява цялата история... Искам дете, почнах лечение - прегледи и снимки, но ме е страх да му кажа, че са ми дали стерилна чашка за него за спермограма, страх ме е, че реакцията му ще е както когато му казвам, че съм в овулация - отива да пие бира с приятели, а по телефона ми звъни през половин час, за да ми каже колко ме обичал....
Какво ви приказвам, няма отговор на въпроса ми КАКВО ДА ПРАВЯ???
Бебеправене и секс
« Отговор #22 -: Март 23, 2005, 16:40:03 pm »
Не се отчайвай не си единствена, аз за да не става секса по план графих реших да правим инсеминации. Почти всеки е минал през тези проблеми. И хич не го отлагай ами му връчваш чашката и да не се услушва, иначе ти напразно си даваш парите. То го познаваш най-добре и ако не го убедиш няма кой друг да го направи. Стискай зъби и действай, ако те обича положението по-лошо от това няма да стане. Пък и току виж се взел в ръце. Стискам палци и успех.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Anonymous

Бебеправене и секс
« Отговор #23 -: Март 23, 2005, 18:45:41 pm »
А ти защо му казваш че си в овулация? Не му казвай, опитвай се нещата да изглеждат спонтанни и естествени все едно просто ти се е приискало сега. Аз много се пазя от мъжа ми да не разбере че съм близо до овулацията. При нас е обратното, от престараване, понякога нещата не се получават. Когато знае че денят е важен, много се притеснява и стават и фалове. Затова крия от него. Но напоследък ходи с мен по доктори и нещо не мога да опазя тайната.

По отношение на сперматограмата, просто му кажи че трябва да я направи. Налага се и толкоз. Кажи му че лекарите имат такива изисквания за да продължат с твоите изследания. А ако много се налага, му кажи и че това е начина да ти докаже колко те обича, а не по телефона. Ако толкова те обича, няма да седи безучастен когато ти страдаш, а ще направи каквото може. И между другото ако опитвате от доста време и при теб не са открили нищо, твърде е възможно той да е проблемния, тъй че не прави никакъв компромис.
Re: Мъжът ми прави секс с мен веднъж на три месеца!!!
« Отговор #24 -: Април 18, 2005, 20:37:40 pm »
Цитат на: prolet2005
Здравейте!
И при мен ситуацията е такава - съпругът ми отказва да правим секс, казва, че по "задължение" не може, когато знае че съм в ову, съвсем се дърпа като"госпожица"... А на мен ми липсва сексуалното общуване с противоположния пол, млада жена съм...
   Хей ,момиченце ,нали знаеш,4е жените имат пове4е акъл в главата и са по-големи артистки?На колко годинки си?25-27?
Като нямаш апетит за бебеправене,вземи купи си един ероти4ен филм и го гледай в деня на ову-то.Преди да си дойде мажът ти от работа,гримирай се малко,сложи нещо късо( рокля,пола,шорти) и го чакай.Купи си от тия пласмасовите огърлици ,дето са модерни сега и ги скъсай ,да ти се разпръснат хубаво по пода.Той като си дойде ,даи му да яде и после  запо4вай да лазиш по земята и да ги събираш топ4енцата.Не забравяй да правиш ,малко чупки в ханша. Е тогава ,като го удари хормона в главата,ще забрави и за ядене и за секс по график.И после ще има цуни-гуни и  :00001754: , а може и   ylinfant .Само горе главата и не се предавай.
*

FreshBreeze

Бебеправене и секс
« Отговор #25 -: Април 25, 2005, 15:29:53 pm »
Иска ми се да кажа нещо ведро тук ...

Ние с половинката сме от по-рационалните хора (аз примерно не се определям като романтична). Сексът (предполагам повече при жените) е въпрос /и/ на настройка... Като дойде средата на месеца, и съм настроена на вълна "ще има секс" и е много готино... Да крием дните около Ову от мъжа ми се струва малко прекалено, че защо сме партньори? Ама ако е толкова чувствителен, няма лошо да не го запознаваме с графика :wink:  Моята половинка е винаги много ентусиазиран (мноого го обичам 8) ), само веднъж, като го бяхме подкарали всеки ден ми каза, че малко му дошло много и се изчерпал. Сега ще го даваме през ден около важните дни ... Въобще, сексът в средата на месеца или без график си е супер :)

Мили Момичета, искам да кажа и още нещо - предполагам има някакво значение от колко време е заедно двойката ... Ние нямаме 3 години.. Пък преди с други партньори ми се е случвало с времето сексуалното влечение да намалява... Предполагам че след известно време е нормално нещата да не са такива, каквито са били.
Неприятно е, когато липсата на либидо се дължи на хормонални проблеми - тогава трябва да се прояви разбиране към половинката с проблем... В останалите случаи - сексът е приятно занимание и със или без мисъл за бебе би трябвало да е приятен!
Бебеправене и секс
« Отговор #26 -: Май 07, 2005, 13:27:26 pm »
Аз пък почти не мсиля за секс.. работата ми заема съзнанието и най-много 1 или 2 пъти в месеца да имам истинско желание за секс.
така е то, като се живее по график ( визирам себе си )..
Бебеправене и секс
« Отговор #27 -: Май 09, 2005, 11:48:26 am »
И аз постоянно мисля за бебе в най-нежните моменти. Ядосвам на себе, знам че от мен зависи да се отпусна, ама не става.
Понякога обаче романтиката върши чудеса, от време на време с мъжа ми си спомняме за "младините", пускаме си касетката от сватбата и после става интересно.
Лошо е когато ниското либидо се дължи на хормони, но е поправимо, по-трудно се справяме с психиката.
Абе, по един, два бебешока и ще се оправим! Май там е "ключа от бараката"!
По-здрави!!!  :balk_602:
Бебеправене и секс
« Отговор #28 -: Май 10, 2005, 14:52:29 pm »
Цитат на: lid_80
И аз постоянно мисля за бебе в най-нежните моменти. Ядосвам на себе, знам че от мен зависи да се отпусна, ама не става.
Понякога обаче романтиката върши чудеса, от време на време с мъжа ми си спомняме за "младините"
    Мили жени,аз мисля,че трябва да се променим.Трябва да гледаме малко по-мъжки на нещата.Извинявам се,че ще бъда малко груба,но е така:Мъжете гледат на секса като извор на удоволствие,докато повечето от жените ,гледат на половият акт като средство за размножаване.Затова по-добре да се успокоим и да се наслаждаваме на хубавите моменти със съпрузите ни,защото не се знае какво ще стане утре-просто да си живеем ден за ден.И измисляйте нови изненадващи и стимулиращи въображението ситуации:а)когато е легнал,полейте го няколко капки шампанско и започвайте да ги събирайте със езиче,наблюдавайки реакциите му.
б)пуснете някоя еротична музика и се появете с еротично облекло и му направете стриптийз ако трябва
в)разберете коя част от тялото ви ,той хареасва най-много и намерете начин да я изтъквате.
г)правете и спонтанен секс(не само по график-внимание овулация!!!)
   И се наслаждавайте на моментите,мислете си колко ви е готино заедно и въобще изключете бебето от мислите си ,и ще видите ,че то ще стане много скоро. :D
Бебеправене и секс
« Отговор #29 -: Май 10, 2005, 15:46:37 pm »
Цитат на: iliyanas

Мъжете гледат на секса като извор на удоволствие,докато повечето от жените ,гледат на половият акт като средство за размножаване. :D

Да ти кажа не съм съвсем съгласна, в мъжа също е заложена нуждата да си предаде гените, отделен е въпроса за удоволствието от секса и неговата необходимост.
Аз лично се притеснявам, ако се окаже че немога да имам деца, моя съпруг ще ме остави и ще потърси жена която да му роди такива.

iliyanas,  точките а,б,в и г много ми харесаха  :lol:  :lol:  :lol:
*
Бебеправене и секс
« Отговор #30 -: Май 10, 2005, 16:54:31 pm »
Стига бе Лид, той не се е оженил за теб само и единствено, за да му родиш деца. Ами ако той не може да има, ти ще го изоставиш ли, предполагам не.
Така че споко, ако се обичате и разбирате няма нерешими проблеми. Както казва моя съпруг - "Щом сме заедно можем да постигнем всичко".
Бебеправене и секс
« Отговор #31 -: Май 10, 2005, 17:12:17 pm »
Цитат на: FreshBreeze
...Мили Момичета, искам да кажа и още нещо - предполагам има някакво значение от колко време е заедно двойката ... Ние нямаме 3 години.. Пък преди с други партньори ми се е случвало с времето сексуалното влечение да намалява... Предполагам че след известно време е нормално нещата да не са такива, каквито са били. ...

Имаааа, има значение! Ние в началото го правихме по два пъти на вечер през ден! Сега чат-пат се случва да е по-честичко, но два пъти на вечер..... Ние все пак сме от 5 години заедно.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Бебеправене и секс
« Отговор #32 -: Май 10, 2005, 20:29:35 pm »
newsm41 За съжаление и при нас нещата протичат горе-долу по същия сценариий. Чувствата ни са непроменени - даже и по-дълбоки, но интензитета на сексуалния живот доста е намалял. Преди шест години не беше точно така.

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
Бебеправене и секс
« Отговор #33 -: Май 10, 2005, 21:08:23 pm »
Цитат на: wassilena
.Предполагам че след известно време е нормално нещата да не са такива, каквито са били. ...

Имаааа, има значение! Ние все пак сме от 5 години заедно.

Aми ако едно време сте били диви и необуздани,за него е било предизвикателство да бъде с вас.А сега ако сте се кротнали и сте станали примерна домакиня ,интереса започва лека полека започва да се губи.
  Затова колкото и да ни е трудно ,особено след 30те години,трябва да се поддържаме във форма , да не губим привлекателността си и поне веднъж седми4но да го изненадваме с нещо ново.Така той ще разбере,че не ви е опознал напълно за въпросните години брачен живот и всичко си идва на мястото.Всичко зависи от жената,от нейното умение да бъде актриса.Или както казваше прабаба ми:
"Мъжът е главата на семейството ,но Жената е Вратът".От самите вас зависи ,дали мъжа ви ,ще пожелае друга жена.Ако той започне да ви дава за пример някои негови приятели с деца и вие ги познавате,намерите някой недостатък при тях и го изтъкнете-примерно не се разбира със съпругата си,или пък обича да си пийва в повече(какъв пример може да бъде за децата си?или пък е разведен и всеки месец има нова приятелка ,как се отразява това на психиката на детето му?И тогава му кажете,че предпочитате да имате нормално семейство,отколкото с деца и с такива проблеми.
  Купете си някой домашен любимец-куче,коте и се грижете за него,той също ще помага и ще се радва заедно с вас.И така сутрин на работа,вечер в къщи ,приготвяне на вечеря,грижи за 2мата любимци(съпруга и малкото коте или кученце),мислейки и скакво да изненадате съпруга си ,няма да ви остава много време за мислене,ще стане ли бебето или не.И до година ще стане.
   Просто няма невъзможни неща.Всичко зависи и се контролира от психиката ни.И от вярата ,че може би не днес или утре,но един ден ще стане.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Бебеправене и секс
« Отговор #34 -: Май 10, 2005, 23:07:21 pm »
Ние с моето момче сме от 8 г. заедно и от 2 г. сме (юридически )семейство. При нас намаляването на интензитета в сексуалния ни живот настъпи когато и двамата тръгнахме на работа. За разлика от повечето може би, моята работа е тежка физически, а неговата психически и малко ни се объркаха графиците. А да не забравяме и домакинските задължения... които са мой приоритет (от 3г. сме на квартира). Според мен бебеправенето няма нищо общо.
искам да ви споделя, че днес моето мъжле ме изненада много приятно. Точно когато той се прибираше от работа аз си бях направила тест за ову-то( днес ми е 11 ден). Той естествено видя лентата и ме попита не ми ли е рано. Аз му отговорих, че точно днес е деня в който трябва да почна с тестовете, а той си извади GSM-а където има инсталиран женски календар с данни за моя цикъл и ме помоли да сверя данните дали са верни...
Представяте ли си само? Направо ми трепна сърчицето. Все пак и на него му пука за всичко това, колкото и да не го показва.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Бебеправене и секс
« Отговор #35 -: Май 11, 2005, 11:20:42 am »
...
   Aми ако едно време сте били диви и необуздани,за него е било предизвикателство да бъде с вас.А сега ако сте се кротнали и сте станали примерна домакиня ,интереса започва лека полека започва да се губи. ...

Мила iliyanas... Верно е това, което казваш! Наистина колкото и врече да е минало, трябва да се поддържаме все едно са ни първите седмици заедно!
Но въпросът е, че идва момент, в който ако не правите по-специални неща един за друг, сексът става монотонен, еднообразен! Знаеш кое след кое следва - това ме уморява мен! Поне мъжо не е с моите чувства - той даже е по-потентен от първите месеци, но аз не издържам на темпото!

*

Anonymous

Бебеправене и секс
« Отговор #36 -: Май 11, 2005, 20:00:20 pm »
При мен определено не може да става въпрос за отслабен интерес от страна на съпруга ми. Външният ми вид е даже още по-страхотен и от първите години на брака и неговото желание за секс изобщо не е изчезнало. Напротив - той ме обожава и има постоянно желание. Освен това изобщо не мога да кажа, че съм примерна домакиня, защото имаме голям бизнес и това налага да имам две жени, които да поддържат къщата ми. Няма жена, която той да хареса повече от мен.
Непрекъснато организира някакви интересни изненади, за да поддържа именно моя интерес към него. Но все пак интензитета не е същия - и за това причината май че съм аз.
Бебеправене и секс
« Отговор #37 -: Май 11, 2005, 20:04:53 pm »
Горенаписаното е от мен - Джордия, просто забравих да вляза с името си :band:

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
Бебеправене и секс
« Отговор #38 -: Май 12, 2005, 10:47:07 am »
  Aми ако едно време сте били диви и необуздани,за него е било предизвикателство да бъде с вас.А сега ако сте се кротнали и сте станали примерна домакиня ,интереса започва лека полека започва да се губи.
  Затова колкото и да ни е трудно ,особено след 30те години,трябва да се поддържаме във форма , да не губим привлекателността си и поне веднъж седми4но да го изненадваме с нещо ново.Така той ще разбере,че не ви е опознал напълно за въпросните години брачен живот и всичко си идва на мястото.Всичко зависи от жената,от нейното умение да бъде актриса.

Ето, хората сме различни. Аз пък искам да поддържам с Любимия възможно най-истински отношения. Ако някой ден се наложи да съм "актриса" за да задържам вниманието му ... нещата няма да са хич добре. Според мен няма нищо толкова страшно, че интензитетът не е като преди - важното е и двамата да живеем сексуално удовлетворени. Дългите месеци, в които не сме имали партньори - за тях какво да кажем? Така че, какво й е лошото на "златната среда" :lol:  :wink:  Секс през ден може и да ми е било интересно преди време, но сега в живота ми има и други неща. Важното е, че като имам желание за секс, Любимият откликва и е мнооого хубаво! Както и аз съответно откликвам... Е, случва се един от двамата да е уморен (по тоя повод - един смешен виц: главоболието е най-често използваното контрацептивно средство :lol:  :lol: ) Ама какво - нито сме машини за секс, нито сме на състезание... Важното е че и двамата сме доволни и щастливи от сексуалния ни живот.

Поздрави :)
Благодаря ти, Бени!

Бебеправене и секс
« Отговор #39 -: Май 12, 2005, 11:29:54 am »
....Ето, хората сме различни. Аз пък искам да поддържам с Любимия възможно най-истински отношения. .. Така че, какво й е лошото на "златната среда" :lol:  :wink:  Секс ... Ама какво - нито сме машини за секс, нито сме на състезание... Важното е че и двамата сме доволни и щастливи от сексуалния ни живот. ...

:youwoman: