0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Отново за цените
« Отговор #20 -: Май 08, 2007, 09:28:15 am »
Миники, мисля, че тук никой не обидил клиниката на Д-р Владимиров за да е нужна цялата тази защита. Напротив знаеш, че тук най-препоръчваните доктори са Стаменов и Владимиров. Просто си разсъждавахме относно цените, защото там найстина цената сравнение с другите клиники е висока! Казах, че високата цена не гарантира качество! Нима можеш да кажеш, че вниманието и професионализма, включително и качеството на техниката и медикаментите който се използват в другите клиники са по-ниско качество? Ходила ли си да видиш? Смея да твърдя, че моето мнение е по-обективно и безпристрастно от твоето! За което те разбирам де все пак виждам, че си е заслужавало при теб. Честито за което! :) Но мила тук никой не ги напада за да бдиш като куче пазач някой да не каже нещо за тях!
« Последна редакция: Май 08, 2007, 09:57:23 am от Faith »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #21 -: Май 08, 2007, 09:53:08 am »
няколко пъти ти писах и толкова пъти си трих съобщението.

Ми агресивна си ми в първя си пост.
Момичето ти каза, че би било останало пациентка на Д-р Владимиров, ако може да си го позволи!
После ми напомняш, че ти имаш право да изкажеш впечетления и т.н.
А на последно място, и на мене ми е неприятно са споря задочно с теб.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #22 -: Май 08, 2007, 10:16:09 am »
Фейти, кога и къде съм си позволила да правя сравнение между клиниките? Посочи ми място от постинга ми, което доказва такава некоректност от моя страна, и ще се съглася с теб. Единственото което съм си позволила да направя е да представя аргументи относно личния си избор, защото считам че те биха били полезни за онези, на които предстои да направят свой. Не съм опреквала и теб, че имаш свое мнение, нито съм се опитала да наложа своето.

Не мисля, че тази тема има нужда от повече полемики, те със сигурност няма да бъдат от полза на никого.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #23 -: Май 08, 2007, 10:26:55 am »
Кротко, деца.  :)
Концентрирайте се върху основното питане, моля.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #24 -: Май 08, 2007, 10:47:42 am »
:balk_602: :balk_602: :balk_602:Само така,Мели!Поиздърпай им ушичките,че не слушат...дечицата! :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #25 -: Май 08, 2007, 10:55:01 am »
Миники, :)поне моя спор с теб мисля, че е относно: Високата цена не гарантира качество!Аз изказвам свои аргоменти относно това! А виж ти за какво спориш явно само ти си знаеш! Явно си кибритлия по природа  щом това може толкова да те разстрой! :balk_113: Все си мисля, че като забременея, усмивката ми няма да слезе от лицето  :sunshine: и само ще тичам и ще раздавам целувки и любов на всички, защото ще съм най-щастливата жена на света! Ако правилно ме разбираш! :wink:
« Последна редакция: Май 08, 2007, 11:28:16 am от Faith »
*
« Отговор #26 -: Май 08, 2007, 10:58:00 am »
:balk_602: :balk_602: :balk_602:Само така,Мели!Поиздърпай им ушичките,че не слушат...дечицата! :lol: :lol: :lol:
Децата нямат спирачки! :hug2:
« Отговор #27 -: Май 08, 2007, 17:29:47 pm »
Оставям на модераторите да преценят, дали в тема с подобно заглавие (както и в целия форум) имат място лични квалификации и намеци относно нечия бременност.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #28 -: Май 08, 2007, 21:36:59 pm »
Съвсем забравих какво беше основното питане и си загубих времето да прочета цяла страница, без да намеря отговор на въпроса, който интересува и мен самата... :(
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #29 -: Май 08, 2007, 22:13:27 pm »
:good_post: :good_post: :good_post:

момичета няма смисъл от дразги....мисля че са излишни :D :D :D....по -скоро е станало недоразумение...по-грешно тълкуване на думите

за Миники мога да кажа само,че я познавам от много време ,и е един прекрасен слънчев човек ,на който много държа:D
« Последна редакция: Май 08, 2007, 22:15:07 pm от adi »
*
« Отговор #30 -: Май 09, 2007, 15:07:30 pm »
Трябва да бъдем по-спокойни и да не се опитваме да налагаме лични впечатления. Моето инвитро дълъг протокол ми излезе 4000лв. Може да бъркам но си мисля, че инвитрото е много по скъпо от икси. Пак казвам може и да бъркам. Явно навсякъде цените са различни.
*
« Отговор #31 -: Май 09, 2007, 15:09:09 pm »
А гаранция никой не може да даде.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #32 -: Май 09, 2007, 15:11:27 pm »
Може да бъркам но си мисля, че инвитрото е много по скъпо от икси.
Обратното - ИКСИ е по-скъпо :) :balk_21:

*
« Отговор #33 -: Май 09, 2007, 15:17:33 pm »
Благодаря ето и аз да науча нещо.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #34 -: Май 09, 2007, 15:19:32 pm »

даже не е мнооого по-скъпо.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #35 -: Май 09, 2007, 15:23:26 pm »
Явно навсякъде е много различно. Но най-важното е да има само  :bfp1: и всички да сме щастливи.
« Отговор #36 -: Май 09, 2007, 15:55:00 pm »
Тъй като отговорът на питащото момиче е даден още в първите постинги искам да кажа и аз на спорещите:
Всички сте прави милички!  :D
Частното здравеопазването е услуга, независимо с каква висока емоционална стойност е свързано потребяването й. Конкурентен бизнес в пазарна икономика. Всеки собственик на клиника има право на своето ценообразуване. За едни цената е висока, за други дори немислима, за трети - смешна.
Ние като клиенти сме поставени пред своя избор.
Да благодарим на този форум че ни помага! 
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #37 -: Май 22, 2007, 15:30:53 pm »
Момичета, на мен явно ще ми предстои ИКСИ и затова чета тук. Това, което разбрах е, че тази процедура е по-скъпа от ин витрото. Ужас  :x Господ да ни е на помощ

*
« Отговор #38 -: Май 22, 2007, 15:45:53 pm »
Златулка, не е много по-скъпа. В МЦРЗ разликата между ин витро и икси е 300 лв.
Другите момичета ще кажат за другите клиники, но мисля, че навсякъде е горе долу така.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #39 -: Май 22, 2007, 17:38:21 pm »
В клиника Надежда няма разлика в цената.

lb2f