Ние правихме кръщенето август месец и Алекс беше само на 6 месеца. Попа беше великолепен, в църквата беше като в пещ, а малкия си умря от кеф и не искаше да излиза от купела. Не е крещял, не е пищял, просто не искаше да излиза от купела. Водата не е студена, а с нормалната температура за къпане. Беше му много интересно и приятно. Колкото до хигиенично или не - може да се поспори по въпроса.
А за кръщенето - винаги може да изчакаш да стане по-голям Марти и да му топят само краката.
Мани, за да излезеш ти трябва първо паспорт на малкия - задграничен, със специална снимка. Освен това ако излизаш само ти с него - ще ти трябва декларация, че бащата е съгласен, т.е. че не си отвличаш детето. Ако нещо друго мога да помогна - питай. Текста ако искаш - мога да ти го пратя на майл или нещо подобно.
П.С. Аз нещо съм се побъркала или пък нещо става с браузъра ми. На Ман мнението го виждам само като пиша отговор, иначе го няма
Не знам на какво се дължи това явление, дано е само в моя телевизор
Но - ако е питала това, което виждам - надявам се да съм била полезна с отговора