Доходна и безаварийна и от нас
Имаме поводи за хвалба - вчера кръстихме Никола. Беше прекрасно, аз бях мнннооого горда, присъстваха баби, лели, братчеди - пълна програма.
Кръстихме го в черквата св. Никола. Там, понеже е много мъничко и самия ритуал се извършва пред главния олтар, а не както в други черкви съм виждала - в отделна стаичка. Свещеникът беше млад и много симпатичен - направи съвсем човешки ритуал - в смисъл, че всичко се разбираше, пя чудесно и някак си стана много семейно.
Новопокръстеният се държа образцово - поплака само като го съблекохме и го пъхнахме в купела, а свещеникът го поля със стуцената вода.
Иначе си показа всички номера - викаше ади, ади, ади, смя се, по време на молитвата бръмча и плю, задърпа евангелието от ръцете на отеца, искаше свещта - но не плака и не се дра, за което получава отличен!!!
В момента, в който свещеникът му каза - освободи се от злото - наш Никола го погледна в очите и се уригна със страшна сила
, аз щях да го изпусна, щото хем ми е много смешно, хем неудобно да се хиля там...
Хайде тази седмица - само радости и цветя