Здравейте момичета. Понеделник бяха станали 14 дни след трансфера ми и резултата от кръвния тест беше 353
Кървенето ми спря- абе пълна идилия, която естествено трябваше да бъде нарушена по някакъв начин. След като говорих с лекаря ми той ми каза ако е спряло кървенето да започна пак Фраксипарина, но през ден. Този разговор се проведе във вторник и аз в сряда си направих инжекция Фраксипарин. Всичко беше нормално, но вечерта точно преди да си легна кръвнах сякаш ме бяха порязали. Отдадох го на Фраксипарина (нямаше от какво друго да е), но на другата сутрин излезе един съсирек от мен, който допълнително ме притесни. Обадих се на доки, каза ми да пусна тест. Това се случва четвъртък (17 дни след трансфер) и резултата беше 631- незнам дали основателно се притеснявам, очаквах да е повече резултата. Събота ме викнаха на преглед- дали има шанс да се види нещо???
Толкова неща изчетох, че има моменти на не толкова сериозно покачване на ЧХГ, а след това рязко покачване, незнам дали си създавам излишни притеснения и наистина искам да спра да се притеснявам, но все нещо се случва.