0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Анкета за ДРЗ
« Отговор #20 -: Май 17, 2007, 14:01:57 pm »
Фусинка, първия път е зора, след това няма оттърване.
Едва го прилъгах да дойде на една среща, след това не моа го изгоня :lol: :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #21 -: Май 17, 2007, 14:22:38 pm »
Процентите ли? Не, няма как да се махнат. Какво те смущава в тях?

не са верни. но това няма абсолютно никакво значение в случая.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #22 -: Май 17, 2007, 14:27:46 pm »
Процентите ли? Не, няма как да се махнат. Какво те смущава в тях?
Това в скобите не е отнесено към общо гласувалите, а към общия брой на гласовете. И понеже се дават повече от един отговор... и някакси се губи смисъла на това в скобите. Т.е. какво ти дава тази информация.
Ама след като не може да се махне - започам да си го харесвам  :balk_600:

Ей аз докато се натуткам да отговоря са ме изпреварили!
« Последна редакция: Май 17, 2007, 14:29:20 pm от Tamara »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #23 -: Май 17, 2007, 14:40:37 pm »
Ми сега са верни, сборът е точно 100%. Но няма значение, разбира се.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• *
  • 14925
« Отговор #24 -: Май 17, 2007, 22:13:25 pm »

простено ти е, щото си лекар :)
21 гласа не са 30% от 29 гласа общо (първата опция)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #25 -: Май 17, 2007, 22:18:07 pm »

простено ти е, щото си лекар :)
21 гласа не са 30% от 29 гласа общо (първата опция)

А, не с лошо.  :lol: 21 гласа са си точно 30% от общо 70 гласа (щото при възможност за гласуване в повече от една опция се смятат всички гласове, а на всички гласували, които са 29).

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #26 -: Май 17, 2007, 22:22:54 pm »
Ало, спамърки!  :nono:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #27 -: Май 17, 2007, 22:26:17 pm »
Тя първа започна.  :lol:
Няма повече да правя така.  :lol:

Димитър Кудоглу
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #28 -: Май 18, 2007, 10:32:11 am »
аз няма да участвам в безплатните консултации. писнА ми да давам акъл без пари 8) :lol:
сега сериозно - какво ще се яде щото аз имам претенции...както повечето от вас знаят 8)
не знам що решихте 2 безкрайно важни събития да се направят в един и същи ден, но ще се включа...то къде без мене
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #29 -: Май 18, 2007, 10:55:13 am »
аз няма да участвам в безплатните консултации. писнА ми да давам акъл без пари 8) :lol:
сега сериозно - какво ще се яде щото аз имам претенции...както повечето от вас знаят 8)
не знам що решихте 2 безкрайно важни събития да се направят в един и същи ден, но ще се включа...то къде без мене
Споко бе жена, ако не си харесаш ядене, обещавам че ще ти донеса каквото си пожелаеш:lol:
*
« Отговор #30 -: Май 18, 2007, 12:11:39 pm »
пък аз ще ти го изям това дето не го харесваш :lol: :wink:
*

лили

• 2151
« Отговор #31 -: Май 18, 2007, 12:52:35 pm »
добре де, убедихте ме :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

jam

• *
  • 14925
« Отговор #32 -: Май 18, 2007, 13:48:25 pm »
момичета, не ме разочаровайте. целта на вечерята не е основно да ядем. един път може човек да си преглътне претенциите.

*

лили

• 2151
« Отговор #33 -: Май 18, 2007, 14:01:47 pm »
ех, джаме, мислех че по-добре ме познаваш :(
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #34 -: Май 18, 2007, 19:17:23 pm »
И аз съм от "мерудийките".  :oops:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #35 -: Май 18, 2007, 20:42:22 pm »
Кога най - късно мога да кажа, дали ще дойдем. На първи юни ще разбера какъв е графика на моя мъж и от там вече ще знам дали ще съм сама или  двама, а и на кои точно мероприятия ще съм или сме.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #36 -: Май 19, 2007, 22:47:18 pm »
Кога най - късно мога да кажа, дали ще дойдем. На първи юни ще разбера какъв е графика на моя мъж и от там вече ще знам дали ще съм сама или  двама, а и на кои точно мероприятия ще съм или сме.

Най-късно на 16 юни.  :D

Димитър Кудоглу
« Отговор #37 -: Юни 10, 2007, 15:08:57 pm »
Записах се за консултация със специалист и за дискусиите. Вероятно ще съм и с балон, ако пристигна на време в София. :lol:
« Отговор #38 -: Юни 10, 2007, 18:34:10 pm »
Записах се за консултация със специалист и за дискусиите. Вероятно ще съм и с балон, ако пристигна на време в София. :lol:
ще те чакаме :lol: :wink:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #39 -: Юни 10, 2007, 19:27:13 pm »
Записах се за протеста с балони!