Ох , толкова сте мили4ки вси4ките, ние също смятаме 4е трябва да се повторят изследванията в бг, не 4е се надяваме на 4удо, но някакси искаме да го 4уем на 4ист и прост български език 4е не става, тук аз говоря английски, завършила съм филология в бг, но мъжът ми изобщо не знае, и все аз трябва да му превеждам, и като влезем в кабинета на доктора, те разговарят с мен за на мъжа ми проблемите и аз превеждам 4ак като сме си тръгнали от кабинета, при което мъжа ми има въпроси и ги задава към мен, а аз не съм специалиста.../ мн дълго стана, дано го разберете/
Та в бг поне ще могат на него да обяснят какъв е проблема и какви са шансовете ни.
du6ka, зна4и и при вас само на базата на хормоните са определили 4е няма смисъл от биопсия, ина4е правихме и генети4ни, както и кръвни за вси4ки болести и хламиди и разни други бактерии, тук 4ета 4е хората правят и некакви имунологи4ни, какво представляват те??
Ина4е докторът тук каза 4е е най-добре да се насо4им към донорско инсе и ин-витро, защото дори и да има 1 сперматозоид, а ние нямаме, понякога минават години в напразни опити с този един сперматозоид, е не виждам защо пък ние да не направим повторен опит да намерим поне един сперматозоид
Ина4е съм съгласна 4е в лондон здравеопазването е по-зле, ние имаме право на безплатно ин-витро, но се 4ака около 2 години и половина- има списък на 4акащите, ина4е ако решим да преско4им опашката трябва да платим
А кой избира дали от инсе да се премине към ин-витро в бг, вие ли, и дали е по-добре ин-витро или икси?