Момичета безкрайно ви благодаря за прекрасните поздрави и пожелания!
Danidan, мерси миличка за темата
, да знаеш само как нямам търпение един ден да пусна и аз на теб такава.
Извинете, че чак сега отговарям и не мислете, че съм ви забравила!
Стискам палци и се моля всяка една от вас да сбъдне своята мечта.
И догодина на Деня на репродуктивното здраве всички да сте с количките -
Честит Празник!!! Ех, как исках днес да можех да дойда и да се видим. Поздравления за организаторите и за смелите момичета, които застанаха пред камерите.
Mini, малката Стефи е много фотогенична. Още си спомням как се запознахме миналата година в Плевен и колко хубаво беше. За мен този празник е много специален, защото ми даде много надежда и вяра. Надявам се днешният ден да е подействал на още много момичета така, и скоро да се радват на сладки бебчета.
Не спирайте и за миг да вярвате в успеха и не спирайте да се борите, чудесата се случват (колкото и банално за звучи, моят случай е показател за това).
Макар че не пишех често, съм разкавала доста пъти моята история - но накратко:
от 1998г. се боря с ПКЯ и пролактиномия.
От 2003 започнахме опитите за забременяване - откриха ми инсулинова резистентност, а на мъжа ми астенозооспермия и повишен визкозитет. След лечение със Сиофор, се получи спонтанна овулация, благодарение на което, забременях 2 пъти, но уви неуспешно. Последваха генетични и имунологични изследвания, резултатите от които показаха - мутация на 2 от гените за тромбофилия, повишени НК клетки, антифосфолипиден синдром.
Миналата година, през август за първи път в живота си имах цикъл 28 дни и овулация на 14я ден. До ден днешен не мога да си обясня как се е случило това чудо и как сме успели да го улучим този ден.
С помощта на доц. Конова и др. Стаменов, в началото на третата ми бременност направих 2 вливания на имуновенин и терапия с фраксипарин и аспирин. Също пих и Парлодел и Сиофор в първия триместър.
Ден за ден, седмица за седмица се молех да избутам до следващата. В началото кървях, бях с контакции през цялата бременност и още куп други проблеми.
И така след проблемно забременяване, проблемна бременност и проблемно рисково раждане се появи точно преди 1 месец моето чудо. Още мие трудно да повярвам, че това се случи.
Желая от все сърце всяка една тук да успее!