0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Браво. :lol:
*

juleto18

:)Здравейте!А къде да намеря  Д-р Виолета Димитрова,защото във вторник пак отиваме до МД,имало генетична лаборатория и първо ще почнем от там...
 А обяснението,което имах беше,че в различни периоди на бременността кръвното варира в различни стойности,така че хапчета ще имам като му дойде времето,ама кога?Пък до тогава?Трябвало да си почивам и може би ще се наложи и да полежа в последствие...Но и никой не ми каза как да позная,че момента е настъпил-не е малко опасно да не стане твърде късно? :(
 По принцип не се страхувам,това ми е втора бременност,но понеже първата  беше преди 8г.,май съм позабравила доста неща :oops:и затова много благодаря за помощта и съдействието! :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
д-р Виолета Димитрова работи в клиниката на 10-тия етаж. там е до обяд.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Nushitba

:oops:Край това беше мисед аборт 'а така ми се искаше да се справя но не успях
Ех, Nushitba ... :balk_144: Съжалявам   :bighug:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Съжалявам, :( :( :(.
*
Съжалявам :(