0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Положителен тест Престо
« Отговор #20 -: Май 27, 2007, 12:47:03 pm »
лара ще ми разкажеш ли твоята история за тестовете. казваш че и при теб се е случило така
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #21 -: Май 27, 2007, 17:02:30 pm »
Привет! Съжалявам за разочарованието ти, но резултата не значи, че е невъзможно. При мен на 7 ден след Ову и съответните опити  :oops: тестът Престо отчете съвсем ясен положителен резултат. Последващите след около седмица /мога ли да се стърпя с един  :wink:/ обаче бяха отрицателни. Така до първия ден на закъснението, когато отново видях, този път по-бледа втора чертичка и лекарят ми я потвърди. Та, това беше около моите тестове. Що се касае до БТ - моя приятелка е бременна в 3 месец, като тя никога не й се качи над 37. Ще продължа да ти стискам палци!  :bighug:

« Отговор #22 -: Май 27, 2007, 20:54:14 pm »
благодаря ти лара. гледаш да ми вдъхнеш кураж а? оценявам го и много съжалявам за това което е станало при теб и се извинявам ако съм ти причинила болка ,като те помолих да ми разкажеш това. пожелавам ти още този месец да се случи чудото и при теб.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #23 -: Май 27, 2007, 23:10:56 pm »
Благодаря ти за хубавите пожелания! Живот и здраве - аз не се предавам.  :balk_103: И няма за какво да ми се извиняваш. Не мога да съжалявам за минало, защото не мога да го променя. Така че...гледам напред с надежда! Ще чакам и хубави новини от теб, нали?  :bighug:  :balk_102:

*
« Отговор #24 -: Май 28, 2007, 15:53:21 pm »
bambina, не се отчайвай - все още има надежда докато не ти дойде.  :) Според мен малко си избързала с тестовете доколкото видях от графиката ти - 20-ти ден според мен е твърде рано... За БТ не се притеснявай - важното е да не падне и тогава почти е сигурно че М. няма да ти дойде. Стискам палци. :D
« Отговор #25 -: Май 29, 2007, 08:37:44 am »
незнам какво става с мен. вчера на 27 темп ми беше 36,6 измерена в 6,20часа а днес е 37,0 измерена по обичайното  за мен време и освен това вчера теста беше положителен с една многоооооооооооо бледа черта ,а тази сутрин престо отрицателен,гърдите ме болят,корема ме боли,кръста ме боли,постоянно въздишам,но това са обичайни за мен неща преди м с изключение на въздишките - незнам на какво се дължат и така момичета ще чакам и ще пиша
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #26 -: Май 29, 2007, 16:09:43 pm »
постоянно въздишам,но това са обичайни за мен неща преди м с изключение на въздишките - незнам на какво се дължат и така момичета ще чакам и ще пиша
8O извинявай, ама това с въздишките  :lol: искрено ме разсмя  :lol: Не знаех, че и това може да е симптом.
Иначе - един вид ли бяха тестовете? Докато не ти дойде, ще продължавам да стискам палци за теб! Дано вторият тест да е фалшиво отрицателен ;)

« Отговор #27 -: Май 29, 2007, 22:01:56 pm »
Веве,незнам дали въздишките са симптом на бременност :lol: иначе не ми се вярва, на искренно се надявам. междо другото днес въздишам по-малко. тестовете бяха престо и clear. бебе не ми се смей :D само пиша това което чувствам.  :wink:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #28 -: Май 30, 2007, 12:09:59 pm »
Не ти се смея с лош умисъл :) Но наистина ме разсмя  :lol: Дано все пак си бременна ;)