0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Малък плоден сак
« Отговор #40 -: Юни 07, 2007, 10:39:38 am »
Съжалявам! :(
*
« Отговор #41 -: Юни 07, 2007, 10:47:35 am »
Съжалявам, миличка!  :balk_145:
Надявам се, следващата ти бременност да бъде успешна!

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #42 -: Юни 07, 2007, 11:25:58 am »
мила ,много съжалявам. :(
<br />
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #43 -: Юни 07, 2007, 11:58:40 am »
 :hug2:
Съжалявам мила. Бъди силна!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #44 -: Юни 07, 2007, 15:58:56 pm »
Боби, съчувствам ти! И аз преживях съвсем наскоро нещо подобно, само че в 18 г.с. - беше си вече човече, така че те разбирам! В момента се опитвам да се съвзема. Помагат ми моите роднини и приятели. Много е трудно, но......... не е невъзможно.
Един съвет от мен - отбягвай да оставаш сама! Събирай се с хора, не се отдръпвай от живота. Ако трябва полагай усилия в началото, но продължавай да ЖИВЕЕШ!
Това е от мен. Успех следващия път!
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #45 -: Юни 08, 2007, 08:41:53 am »
Боби, съчувствам ти! И аз преживях съвсем наскоро нещо подобно, само че в 18 г.с. - беше си вече човече, така че те разбирам! В момента се опитвам да се съвзема. Помагат ми моите роднини и приятели. Много е трудно, но......... не е невъзможно.
Един съвет от мен - отбягвай да оставаш сама! Събирай се с хора, не се отдръпвай от живота. Ако трябва полагай усилия в началото, но продължавай да ЖИВЕЕШ!
Това е от мен. Успех следващия път!
Мила, съжалявам за това, което ти се е случило. В 18-та гс сигурно е много по-тежко още повече, че е съвсем неочаквано, за разлика от моят случай.
Аз днес си пометнах сама в къщи преди няколко часа. Много неприятно преживяване, но бях подготвена ( макар, че нищо не може да те подготви напълно за това). Дори и мъжа ми не събудих ( тук сега е нощ), защото и той милият се е побъркал, та нямаше нужда и него да го шашкам още повече. Аз общо взето съм много по-добре психически за сега, за разлика от миналия път. След вчерашният стрес, днес се окопитих и дори и почивен ден не съм си взимала, защото не искам да си седя в къщи и да си мисля само за това и още повече да се стресирам. Но наистина не бях подготвена за това - преди имах мисед и поне не видях нищо, защото го махнаха в болницата. Сега казаха в понеделник да отида да ме прегледат и ако няма нищо останало, няма да ме кюртират.
Както и да е - както казваш, трябва да се продължава да се живее и аз смятам да направя именно това. На толкова много жени се случва, дори и лекарката ми каза, че и на нея се е случило преди да роди детето си, така че няма да се предаваме.  Утре съм поканила приятели на гости и предполагам, че това също ще ме разсее. Правя всичко възможно да се върна към нормалният живот възможно най-бързо и да оставя това в миналото. Много прегръдки от мен и ти пожелавам и ти по-бързо да се въстановиш от преживяния стрес.
Много благодарности и на всички други момичета, които ми писаха. Вие сте страхотни и съм много благодарна, че можах да си споделя проблемите тук и да получа подкерепата ви, защото без нея не знам как щях да се чувствам сега.
Прегръщам ви всичките и още веднъж много ви благодаря.

Боби

« Отговор #46 -: Юни 08, 2007, 10:38:31 am »
Браво на теб, Боби  :bighug: Радвам се, че веднага си се взела в ръце. Ти ще излезеш много силно момиче  :D
Аз самата не можах и при двата миседа да се стегна толкова бързо. Щом ти е втори път, си отдъхни сега. После трябва да се обърнеш към специалисти за изследвания. Не бива да позволяваме това да се потрети.
Успех, мила, и дано другият път всичко мине ОК  :kiss:
*
« Отговор #47 -: Юни 08, 2007, 10:47:17 am »
Bobbie, възхищавам ти се и ти те подкрепям с цялото си сърце! :bighug:
*
« Отговор #48 -: Юни 08, 2007, 11:14:11 am »
И на мен се случи и е много болезнено. Но трябва да бъдем силни и да несе предаваме лесно. Ние вече почнахме пак правене на бебче. Ами силна :bighug: :bighug:
*
« Отговор #49 -: Юни 08, 2007, 11:38:17 am »
Боби, ти си много смела жена. Искрено се надявам, че няма да се наложи да те абразират, за да може в най-скоро време отново да си бременна и да забравиш за този кошмар. Стискам палци!