0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

привет и от мен. Почти година опити ... и най - сетне двете чертички на теста. НЯколко пъти подред. Почти празнувахме у дома. Накрая гинекологът ме разочарова - нямаше бременност. Не повярвах, но и следващите двама казаха същото! Защо ме излъгаха тестовете?! :(
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: две чертички, но няма бременност?!
« Отговор #1 -: Май 23, 2007, 18:14:40 pm »
А, М. дойде ли? Колко време след закъснението ходи на преглед?
А може да имало имплантиране, но после да е спрял да се развива ембриона.
« Последна редакция: Май 23, 2007, 18:16:28 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #2 -: Май 23, 2007, 18:22:35 pm »
чувала съм за химична бременност или нещо такова-опложда се яйцеклетка, за кратко ембриона се захваща за стената на матката, но после се 'изплъзва'.въпреки това в организма ти вече са отделени нужните хормони за да видиш 2 чертички на теста.
« Отговор #3 -: Май 23, 2007, 18:43:19 pm »
с голямо закъснение ми дойде М. но пиех дуфастон. Мина вече месец и отново се бави. А от няколко дни имам предменструални симптоми , но не идва 8O
*
« Отговор #4 -: Май 23, 2007, 18:45:19 pm »
Направи тест. Стискам палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #5 -: Май 23, 2007, 18:50:07 pm »
възможно ли е да е имало извънматочна бременност и лекарите да не са усетили?
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #6 -: Май 23, 2007, 19:21:27 pm »
Защо да е точно извънматочна бременност. Възможно е просто да си е било бременност, която по едни или други причини да е била прекъсната. Съжалявам за станалото. Но вярвам, че няма да се отказваш и ще гледаш оптимистично напред! Късмет следващия път!  :crossfingers:

« Отговор #7 -: Май 23, 2007, 20:09:59 pm »
Може да е твърде рано и затова лекарите да не могат да видят, така желаната от нас "точица". Защо не си направиш кръвен тест, при него няма грешки!
Стискам палци! Успех, всичко да Ок!!!

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #8 -: Май 23, 2007, 20:39:18 pm »
възможно ли е да е имало извънматочна бременност и лекарите да не са усетили?

Ако беше извънматочна бременност, то ти самата щеше да усетиш...., дано не ти се налага никога.
Късмет. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #9 -: Май 23, 2007, 21:16:34 pm »
При съмнение за бременност правиш кръвен тест.Това е най-сигурен начин .Успех! :D
*
« Отговор #10 -: Май 23, 2007, 22:11:14 pm »
При мен също не се виждаше нищо макар и да имах 3 положителни теста. Оказа се че е било твърде рано и ако ще и при 10 доктора да отидеш никой нищо няма да види. На мен тогава доктора ми каза да дойда пак след 2 седмици и бременност има.

Стискам ти палци!

« Отговор #11 -: Май 24, 2007, 17:37:20 pm »
Благодаря ви за стискането на палци, но пак ми дойде :x Но това не ни отчайва и продължаваме напред. Същото желая и на другите момичета от форума, страхотни сте! Интересувате се, мислите за другия и не се радвате на неговото нещастие, както често става в живота около нас!
« Отговор #12 -: Май 25, 2007, 22:50:43 pm »
danizahar, съжалявам мила! А аз си мислех, че само обратната ситуация с тестовете е възможна, т.е.да има бременност, но теста да не я отчете.
« Отговор #13 -: Май 26, 2007, 10:55:50 am »
danizahar , миличка, моля те, направи всичко възможно да накараш лекаря ти да отхвърли извънматочна бременност, т.е. да помислите за такава възможност... При мен не бяха на лице така характерните за извънматочна симптоми...
« Отговор #14 -: Май 27, 2007, 12:30:46 pm »
здравейте момичета.дойде ми на 05,05, на 24,05,направих престо и имаше една полузабележима черта освен тестовата,на същия ден направих друга марка тест и резултата пак беше същия. на 25,05 пак тест - този път  категорично отрицателен. днес с първата урина пак престо и пак отрицателен.незнам на какво може да се дължат тези много слаби чертички. искам просто да споделя опита си с вас и ви пожелавам успех
« Отговор #15 -: Май 27, 2007, 12:46:17 pm »
Bambina09 много бързаш с тестовете.Видях ти графиката. Как три или четири дни след овулацията искаш теста да отчете положителен резултат.ИМАЙ ТЪРПЕНИЕ!
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
« Отговор #16 -: Май 27, 2007, 13:02:08 pm »
ева_ди теста 2 пъти ми отчете пол. резултат  8O и питам на какво може да се дължи. а иначе това че си лягам късно и се събуждам много рано отпочинала,може ли да е симптом също така вече2 дни имам една тъпа болка в корема,все едно имам диария но нямам нищо подобно и болки в гърдите, в кръста и постоянно въздишам ,ама непрекъснато. някой може ли да каже това могат ли да бъдат симптоми или не?
« Последна редакция: Май 28, 2007, 07:17:17 am от bambina09 »
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #17 -: Май 29, 2007, 12:59:52 pm »
Bambina09 много бързаш с тестовете.Видях ти графиката. Как три или четири дни след овулацията искаш теста да отчете положителен резултат.ИМАЙ ТЪРПЕНИЕ!
подкрепям напълно. :?
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #18 -: Юни 29, 2007, 17:03:30 pm »
три месеца по-косно пак ми закъсня 8-9 дни. Направих тест и пак се появиха две ярки хубави чертички. Сега ме е страх да ида на лекар, да не би пак да е фалшива радостта ни
стискаъте ни палци
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #19 -: Юни 29, 2007, 17:12:39 pm »
 :goodluck: Айде дано този път да е станало.