0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
кога най рано теста за бременност
« Отговор #20 -: Декември 08, 2004, 20:53:47 pm »
Именно, вярата си е вяра, но има хора, които не могат САМО с вяра. При тебе се е получило - чудесно! Всички се радваме. Този феномен с успокояването е отдавна известен на психологията, а и ти не си ли чувала онези истории за жени с многогодишен нелечим стерилитет, които осиновяват и тогава забременяват. Така че няма лошо в спокойствието, сватбата, вярата и т.н. Не бъди зла, не съм те карала да се жениш повторно.

Някак ти самата искаш да се убедиш като че ли, че е чудо, че е само заради Кръстова гора. Нека уточня - нормата за здрави сперматозоиди е над 14%. Много е лесно да вярваш, когато вече си постигнал мечтата си. Принципно ако това ти дава равновесието и спокойствието, от които имаш нужда, чудесно. Така да е.

Просто идеята, че като се помолиш един път и хоп - става чудото, някак не може да остане без коментар тук, където момичетата са опитвали какво ли не, вкл. и молби и вяра, многократно по - силни от твоите.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
За Мели
« Отговор #21 -: Декември 09, 2004, 14:49:05 pm »
Никъде не съм казала , че трябва да стане само с вяра.Феноменът , който е отдавна известен на психологията не ми е познат , защото не знам какво е да си спокоен.Може някой да те ангажира с нещо и за ден , два , дори седмица да забравиш за проблема , но не и да се успокоиш психически.Когато има проблем и той не е решен , за повечето хора няма спокойствие и особено за момичета с такъв проблем.Аз не искам да се убедя , че е станало чудо , казах : "Е , не знам дали някой вярва, но на мен ми е чудно. "
За последен път повтарям , че казах само какво ми се случи(и вече съжалявам).И никъде не написах , че като се помолиш един път и хоп става чудото.Това си го пишеш ти.
Казах само:"Ако някой има възможност да отиде до там и да се помоли , нека да го направи нищо няма да загуби. "
Това е последното ми обяснение към теб защото или не се изразявам добре или ти не схващаш за какво говоря.А на мен ми писна да се повтарям и ти пак да пишеш за чудото което аз не споменавам че се е станоло.Всеки може да прецени както си иска какво е станоло,аз лично не знам.

....
« Отговор #22 -: Декември 09, 2004, 19:04:06 pm »
Ето вече говориш като бременна ...с много емоции и хаплив език.
Нервността нищо няма да донесе освен ядове , а такива  в момента не са ти необходими .
Честито и от мен . Лека и безпроблемна бременност.
Сави
симптоми на бременност
« Отговор #23 -: Август 10, 2005, 14:52:53 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ, мислите ли че би трябвало да има симптоми на бременност през първите 14 дни след Ин Витро? Днес ми е 13 ден от трансфера, правихме го в Германия ...гърдите ми до вчера бяха доста уголемени и ме боляха адски а сега точно ден преди теста се отпуснаха и почвам да мисля, че нищо не е станало
« Отговор #24 -: Август 10, 2005, 15:52:06 pm »
....................................................
« Отговор #25 -: Август 11, 2005, 09:27:04 am »
Искам да попитам, ако гърдите те болят от две седмици, а до лелката остават седмица и половина, възможно ли е да съм бременна, или по-вероятно това да е ПМС (НО пък три седмици ПМС  :( ). Ще се радвам някой ако ми отговори.  ВЕСЕЛ И СЛЪНЧЕВ ДЕН!!!
*
« Отговор #26 -: Август 11, 2005, 09:37:04 am »
Може, защо да не може. На мен ми се случва често да ме болят гърдите от овулацията до М т.е около две седмици.
« Отговор #27 -: Август 11, 2005, 09:59:25 am »
Цитат на: aivy
Може, защо да не може. На мен ми се случва често да ме болят гърдите от овулацията до М т.е около две седмици.

Благодаря, за отговора. Ще ви пиша какви са резултатите.