Здравейте,предварително се извинявам за дългия пост, но ми се иска да обясна възможно най-пълно ситуацията. Попаднах на сайта преди повече от половин година и от тогава все си чета и разглеждам.Много неща научих, за много неща ни си разширих познанията.Харесва ми доброто отношение което поне привидно за хора в страни като мен, вирее във форума.
И ето че дойде момента да се включа и аз. Зачудих се дали да ви занимавам с мен, обаче определно имам някой въпросителни.
Историята:
Преди 3 години лекувахме хламидия-и аз и той. Антибиотика беше Авелокс и си спомням че имаше и крем за него, свещички за мен на които не помня какви бяха
.
Макар да ни идваше тежък антибиотика, не мога да отрека, че рязко се усети ползата от лечението.За щастие ние бяхме от хората със симптоми (включително и "конюктивит" на очите при мен) та от четене в интернет успях да насоча лекраката към евентуална диагноза та ги "хванахме" бързо.За капак и микоплазма (това чудо все още не ми е много ясно)
След приема на лекарствата трябваше месец най-малко да мине и да направим нови излседвания за да видим дали сме се преборили.Е! срам не срам - не направихме.Сексуалния живот за сметка на това пострада доста- аз имам спирачки - съвсем не подсъзнателни, а буквални и секса намаля до няколко пъти за периода.Това не ми е проблем- не мога да съм активна когато нещо вътре ме подтиска.Е да ама напоследъл се събужда желанието за секс и преди половин година реших да се захвана и да ги направим.Трябваше и защото имам раничка на шийката на матката и предстоеше да я изгорим, а трябваше да е "чисто". Новите изследвания- ДНК показаха положителен резултата- айде наново антибиотици, които обаче ни се разминаха защото ми откраднаха документите барабар с рецепти и излседвания. И така мина време докато миналата седмица най-накрая се захванах пак. Пуснахме кръвни излседвания- лекраката искаше да види стойности.Доколкото разбирам- резултатите са отрицателни и подскочих до небето от щастие.Обаче! нещо ме съмнява.Аз пак си имам течение. Правено ми е излседване за гъчбички- отрицателни. Толкова много хора се съмняват в работата на Цибалаб, та вече започвам да се съмнявам и аз , особенно когато съм била с нагласата че ще падне борба в трепането на гадините.
Моля ви за съвет и коментар по резултатите! Ясно че другата седмица ще ги коментирам и с нея, но все пак...
Chlamydia trach. IgG 6 АЕ < 9 отр.; 9 - 11 граничен; > 11 пол.
Chlamydia trach. IgM 3 AE < 9 отр.; 9 - 11 граничен; >11 пол.
Благодаря ви за търпението.Чуствам се добре че споделих