0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Не мога да забременея
« Отговор #40 -: Юни 05, 2007, 23:04:48 pm »
 :DАми изпускаш преживяемостта на сперматозоидите, които може да си я чакат от предния секс.
« Отговор #41 -: Юни 05, 2007, 23:33:33 pm »
здравейте. аз четох нйакъде че качеството и количеството на сперм. намалява ако всеки ден има секс. някой чувал лу е нещо подобно?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #42 -: Юни 06, 2007, 08:17:30 am »
Има нещо такова, но ако партньорът ти е здрав, това не е причина за незабременяване.
*
« Отговор #43 -: Юни 06, 2007, 08:28:30 am »
здравей djufi-иска ми се да ти кажа да не мислиш за проблема непрекъснато-но от собствен опит знам че е невъзможно..аз вече 5 година обикалям клиниките -но резултат няма..това разбирасе понякога ме скапва но пък в следващият момент мисълта за едно бебче ми дава криле и продължавам напред..и при мен всички изследвания са ок.-остана ми само цветната снимка на търбите-но след една тежка настинка вече 2 месец все има някакъв проблем и немога да я направя..но все някога ште стане..и ако приемаш съвети-моят е -изчакай ощте известно време-и я направи за да я изключиш като евентуална причина..не чакай като мен 5 години-все чувах-няма проблем и т.н.-но той същтествува и се надявам със снимката да излезе най-сетне.На теб стискам палци и се надявам причината да е в недостатъчния секс-точно когато трябва...успех и знай че не си сама-ние всички сме с теб.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
« Отговор #44 -: Юни 08, 2007, 08:17:36 am »
Здравей и от мен! Ще се присъединя към момичетата, които те съветват да направите спермограма в специализирана клиника по репродуктивно здраве (само там резултатите са верни, иначе рискуваш да покаже добри показатели, а те всъщност да не са реалните. Казвам ти го от личен опит). Но това след още 2-3 месеца.
Според мен можете да си дадете още малко време опити без излишно затормозяване с клиники и изследвания. Зачестете кекса :), особено в дните около/по време на Ову, защото така, както го описваш към момента, ми се струва малко по-трудно да забременееш. Сега е лято - просто се отдайте на прекрасното време и мислете за любов, не за бебеправене :) А ако до есента не се получи - тогава нова спермограма и снимка на тръбите, но само в специализирана клиника. Дано все пак да не се налага, стискам ви палци  :wink:
« Последна редакция: Юни 08, 2007, 08:19:53 am от seasmilebg »
*
« Отговор #45 -: Юни 09, 2007, 17:16:57 pm »
Благодаря ви за отговорите. Ще се опитам някакси да зачестя сексуалните ни контакти. За всеки случай съм накарала приятеля ми да си направи нова спермограма в някоя клиника по стерилитет. Дано и от там да кажат, че всичко е наред. Засега ще продължавам с опитите и ще видим какво ще стане.  :ask:
« Отговор #46 -: Юни 15, 2007, 16:02:55 pm »
Здравейте!Аз също съм забременявала -1 спонтанен аборт на 20 и 1 раждане на 21.А сега вече съм на 32 и повече от 1 год.правим опити , но не се получава.Купих си тестове за овулация,но още не съм ги използвала.Меря си температурата от няколко месеца.А от 2 месеца лекуваме гъбички и бактерии.Като ги излекуваме, ще продължим с опитите.Ходих на доктор, той каза ,че според него проблема е психологически, но на мен от това не ми става по-лесно.От БТ следва да имам овулация.Но не става и не става, а вече толкова много копнея да се получи. :(

Докторът ти е много прав - ако здравословно ти и партньорът ти сте О.К. вероятността за проблем от психологично естество е много голяма.Пример за това е сестра ми - напълно здрава и тя и мъжа и.Толкова се беше вманиачила на тамата дете, че за нищо друго не мислеше.Секс на датите на ОВУ-то като по часовник, мерене на Т., тестове за ОВУ.Но не ставаше и не ставаше цели 6 години.Накрая се отказаха.Предприеха стъпки по осиновяване.И точно тогава се получи - забременя.Осинови племенника ми и си роди и прекрасна дъщеричка.Така че не му мисли толково много.Успокой се и просто правете любов.
*
« Отговор #47 -: Юни 15, 2007, 16:26:13 pm »

Цитат
Така че не му мисли толково много.Успокой се и просто правете любов.
Радвам се зa сестра ти, но този лаф на мен лично не ми харесва.
Дано никога да не разбереш какво е проблем със забременяването и да не ти се налагада чуваш това:"Успокой се и просто правете любов"

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #48 -: Юни 15, 2007, 16:31:32 pm »
и аз съм от тези дето настръхват като чуят тая реплика.
« Отговор #49 -: Юни 15, 2007, 17:50:10 pm »
  Напълно ви разбирам и съчуствам.Съжалявам, ако моите думи са ви наранили, не това съм целяла.
*
« Отговор #50 -: Юни 15, 2007, 17:52:26 pm »
Не не си ме обидила, но в повечето случаи тук с това не може да си помогнем, а с добър лекар.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #51 -: Юни 15, 2007, 18:06:37 pm »
 Бях слушала за много добър в областта на проблемнното забременяване доктор от София.Клиниката му се намирала някъде на 5-те кьошета.Моя колежка си реши проблема при него.Ако искате ще събера повече информация и в понеделник ще я пусна.Макар, че нейното мнение не е 100% ориентир.При докторите златна среда няма - ако един пациент го хвали, то друг го анатемосва.
*
« Отговор #52 -: Юни 15, 2007, 18:11:28 pm »
djufi казвали ли са ти колко ти е дебелината на маточната лигавица/ендометриума/, защото след два аборта през такъв кратък срок е възможно тя да е изтънена и това да ти е проблема.
Не мисля,че това е възможно.Първо ако прочетеш още веднъж двата аборта са правени преди 6-7години.
Второ-еднометриума изтънява и по време на менструацията,когато става "отпадното олющване" и въпреки това успява да се възстанови максимално до около седмица след овулацията(времето за имплантацията).
Според мен тя не бива да казва на любимия си кога й е предполагемата овулация.По-добре ще е да го "атакува" през въпросният период.Тя като всяка жена с опит би трябвало да знае как.
Включвам се късно, но отдавна не съм разглеждала темата. Моят проблем е точно изтънена лигавица в следствие на аборти.И тя не се възтановява сама до необходимите размери за задържане на оплодена яйцеклетка
*
« Отговор #53 -: Юни 15, 2007, 18:14:54 pm »
Бях слушала за много добър в областта на проблемнното забременяване доктор от София.Клиниката му се намирала някъде на 5-те кьошета.Моя колежка си реши проблема при него.Ако искате ще събера повече информация и в понеделник ще я пусна.Макар, че нейното мнение не е 100% ориентир.При докторите златна среда няма - ако един пациент го хвали, то друг го анатемосва.
Става дума за клиника Тодорови.В никакъв случай не ходете там.Само ще си дадете излишно парите.А и ще изгубите ценно време и много нерви.Говоря от личен опит.
« Отговор #54 -: Август 19, 2012, 14:20:15 pm »

привет на всички почитателки на този форум SmileЩе вмъкна лек увод,преди 7 месеца-забременнях,но по-стечение на обстоятелствата го махнахме.Сега след тези месеци се опитваме пак да си имаме малко ангелче ,но не се получава.Вече 3 месеца подред след цикала 4акам 14 дена за да може да забременнея ,но уви не става.Цикъла ми е редовен дори и с няколко дена ми подранява.С мъжът ми секи ден си играем на "Хубавите игрички" (така да го вмъкна).Не сме си правили нужните изследвания,мисля да почкаме поне още няколко месеца.Моля кажете ми, защо така се получава? balk_172 :bori_001:
*
« Отговор #55 -: Август 19, 2012, 20:50:26 pm »
преди 7 месеца-забременнях,но по-стечение на обстоятелствата го махнахме.Сега след тези месеци се опитваме пак да си имаме малко ангелче ,но не се получава.Вече 3 месеца подред след цикала 4акам 14 дена за да може да забременнея ,но уви не става
С мъжът ми секи ден си играем на "Хубавите игрички" (така да го вмъкна).Не сме си правили нужните изследвания,мисля да почкаме поне още няколко месеца.Моля кажете ми, защо така се получава? balk_172 :bori_001:
Честно казано не знам как да коментирам поста ти,мислех да не му обръщам внимание но гледам от вчера упорито пишеш в различни теми едно и също и се оплакваш едва ли не  от несправедливата си съдба...-Тук повечето момичета не си играем " секи ден на Хубавите игрички" а се подлагаме на безброй изследвания и процедури,каквито и стечения на обстоятелствата да има ,за нас няма нищо по важно от това да станем майки ,и въпроса защо не се получава ни измъчва с години...та питането ти ми  напомня за оная мисъл   "Човек плаче, че няма обувки, пред  някой, който няма крака."
Ако искаш да си сигурна че всичко  след аборта е наред иди при специалист на преглед!
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.