0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Помогне те ми, вече не знам какво да правя
« Отговор #40 -: Октомври 04, 2007, 20:33:48 pm »
Натали,много е тежко когато си предаден от човека на когото си вярвала безрезервно,но забрави всичко ,живей с бъдещето,а миналото се опитай да прогониш от съзнанието ,знам че боли ,но само така може да си върнеш радостта от живота .И дано скоро всичко което си преживяла бъде възнаградено с най -голямото щастие на земята  :bori_007:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #41 -: Октомври 05, 2007, 14:27:43 pm »
Момичета, изпаднала съм в такава яка депресия, в толкова дълбока дупка, че незнам как да се измъкна от нея? Каквото и да направя на някой около мен(семейството ми) не му харесва. За приятелите няма да споменавам- те се изпариха в момента, в който аз се изнесох от жилището на бившият ми съпруг. Имам човек до себе си в момента, който обичам и който ме кара да се чувствам значима и обичана жена, само че не мога да му имам доверие на 100% заради всичко, което бившият ми съпруг ме накара да преживея. Как сега да се доверя отново на мъж, след като дори сега кокато сме разведени вече, той продължава да ме залива с пумията си?
Искам да имам семейство, искам любящ мъж до себе си, който да обичам от цялото си сърце, с който да подновим опитите за бебе. Но който да е до мен във всеки момент-добър или лош. Човекът до мен е такъв-толкова всеотдаен и закрилящ, а аз не мога да му се отдам заради нервите, който хабя заради нападките на бившият.
Извинявам се, стана дълго и объркано, но така се чувствам и аз.
« Отговор #42 -: Октомври 05, 2007, 19:02:05 pm »
Момичета, изпаднала съм в такава яка депресия, в толкова дълбока дупка, че незнам как да се измъкна от нея? Каквото и да направя на някой около мен(семейството ми) не му харесва. За приятелите няма да споменавам- те се изпариха в момента, в който аз се изнесох от жилището на бившият ми съпруг. Имам човек до себе си в момента, който обичам и който ме кара да се чувствам значима и обичана жена, само че не мога да му имам доверие на 100% заради всичко, което бившият ми съпруг ме накара да преживея. Как сега да се доверя отново на мъж, след като дори сега кокато сме разведени вече, той продължава да ме залива с пумията си?
Искам да имам семейство, искам любящ мъж до себе си, който да обичам от цялото си сърце, с който да подновим опитите за бебе. Но който да е до мен във всеки момент-добър или лош. Човекът до мен е такъв-толкова всеотдаен и закрилящ, а аз не мога да му се отдам заради нервите, който хабя заради нападките на бившият.
Извинявам се, стана дълго и объркано, но така се чувствам и аз.

Натали една голяма :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #43 -: Октомври 05, 2007, 20:54:10 pm »
Натали ,мила опитай се да започнеш живота си отначало .Нека всичко лошо остане зад гърба ти.Щом имаш човек до себе си обичай го и не си мисли ,че всички мъже са като бившия ,не ги слагаи под един знаменател.Отпусни се и се наслаждавай на любовта.Отдай се на твоето момче ,за да не го загубиш,не забравяй че и той има нерви . :bighug:
« Отговор #44 -: Октомври 06, 2007, 00:53:42 am »
Nataly* идея си нямаш колко добре те разбирам. Живях 14 години с бившия ми.В началото той искаше дете, но аз не, бях много малка/ почти на 17години/. След време, аз бях тази която искаше дете. Той уж също искаше, но все не беше подходящият момент. И така се изредиха много години. Близките ми ми говореха какво ли не, но аз не ги чувах / имах доста проблеми с него, но няма да ви занимавам с това/. Дойде момент, в който се осъзнах. Зарязах го. Не можах да повярвам колко злоба се изсипа по мой адрес. Както и при теб Натали, повечето ни общи приятели се отдръпнаха. Той ги настрои против мен. Мина много време докато се отърся от всичко това.
Натали, пиша ти всичко това, за да ти дам кураж. Сега гледам напред. Имам човек до себе си, който ме обича, разбира и уважава. Аз също похабих много нерви с предишния и за огромно съжаление това дава отражение на сегашната ми връзка. В един момент си дадох сметка, че заради онзи от миналото ми мога да загубя, това което имам в настоящето.  Бях месеци в депресия. Излекува ми я моето слънце. Позволих му да ме обича, както и аз него. Отдадох му се изцяло, отворих душата си за него и повярвай ми, любовта лекува. Опитай се да не обръщаш внимание на това, което говорят по твой адрес. Трудно е знам, но се получава.
Изинявам се, че стана дълго. Мила, желая ти много любов, много щастие и най- вече малък бебешок, който да радва теб и човека до теб!  :balk_21: :bighug:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #45 -: Октомври 06, 2007, 13:18:35 pm »
Имам човек до себе си, който ме обича, разбира и уважава. Аз също похабих много нерви с предишния и за огромно съжаление това дава отражение на сегашната ми връзка. В един момент си дадох сметка, че заради онзи от миналото ми мога да загубя, това което имам в настоящето.  Бях месеци в депресия. Опитай се да не обръщаш внимание на това, което говорят по твой адрес.
Аз сега се чувствам по същият начин. Прехвърлям стари неща в сегашната си връзка и човекът до мен страда от това, опитвам се да не го правя, но някак все не се получава. :( Очаквам в дадена ситуация да реагира по същият начин като бившият и веднага заставам в отбранителна позиция, без дори да съм изслушала аргументите му.
И не мога да се примиря с пумията, с която ме залива бившият, не мога де се примиря, че след толкова години не показа уважение към мен, от това ме боли. Аз знам, че лесна раздяла няма, особено след толкова години, където освен чувства има и голяма доза навик, но винаги съм мислила, че сме големи и разумни хора и не е нужно да се нараняваме с такива неща допълнително. Но както се оказа това съм го мислила само аз... :?
Благодаря за подкрепата и пожеланията ти, Коте. Ще дойде ден, в който това всичко ще е зад гърба ми и напълно забравено. Или поне се надявам да дойде.
« Отговор #46 -: Октомври 07, 2007, 09:41:34 am »
Прехвърлям стари неща в сегашната си връзка и човекът до мен страда от това, опитвам се да не го правя, но някак все не се получава. :(
Натали, с времето всичко ще си дойде на мястото. Ще се научиш да не го правиш. Трудно е, защото както ти самата каза, има и голяма доза навик.
Колкото до помията, с която бившият те залива..... не обръщай внимание. Ако разбереш за поредното злословене по твой адрес, приеми, че става въпрос за някой друг, не за теб. Повярвай ми, така е по- лесно.
Вложи всичките си сили и мисли в сегашната си връзка. Загърби миналото и ще видиш колко щастлива можеш да бъдеш с Човек до теб. Желая ти го от сърце. Нали знаеш, след всяка буря идва слънце! Чакам скоро да ни зарадваш с хубави новини.
От мен кураж и хиляди  :balk_21: :bighug:
« Отговор #47 -: Октомври 07, 2007, 09:50:26 am »
Пропуснах да спомена нещо :)
Мила, Натали, усмихвай се по- често напук на всичко! Смехът лекува депресия без антидепресанти. Смехът укрепва имунната система, намалява стресовите хормони - кортизон и адреналин, и увеличава съдържанието в кръвта на хормона на щастието – ендорфина, който притъпява чувството за болка и помага да видим нещата от добрата им страна. Смехът може да се разглежда и като специфичен масаж, способстващ за отпускането на повече от 80 мускула.  :balk_48:
 :hug2:  :flower:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #48 -: Октомври 07, 2007, 20:05:27 pm »
Мила, Натали, усмихвай се по- често напук на всичко! Смехът лекува депресия без антидепресанти. Смехът укрепва имунната система, намалява стресовите хормони - кортизон и адреналин, и увеличава съдържанието в кръвта на хормона на щастието – ендорфина, който притъпява чувството за болка и помага да видим нещата от добрата им страна. Смехът може да се разглежда и като специфичен масаж, способстващ за отпускането на повече от 80 мускула.  :balk_48:
 :hug2:  :flower:
Ей, ти си голямо съкровище.
Благодаря ти.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #49 -: Октомври 07, 2007, 22:34:49 pm »
Мила, Натали, усмихвай се по- често напук на всичко!

Котарана, Натали, е една от най-готините, усмихнати и лъчезарни мацки от "Зачатие", които познавам лично.  :wink:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #50 -: Октомври 08, 2007, 00:05:02 am »
kassi, радвам се, че е така. Опитах се да дам кураж на Натали в труден за нея момент  :balk_602:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #51 -: Октомври 08, 2007, 21:53:40 pm »
kassi, радвам се, че е така. Опитах се да дам кураж на Натали в труден за нея момент  :balk_602:
Благодаря ви, момичета.
Прегръщам ви
*
« Отговор #52 -: Октомври 08, 2007, 22:10:35 pm »
Натали имаш нова снимка!
« Отговор #53 -: Октомври 08, 2007, 23:33:39 pm »
Натали имаш нова снимка!
;) mpia и аз забелязах новата снимка ;) Супер е  :balk_602:
Натали, изпращам ти :bighug:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #54 -: Октомври 09, 2007, 00:11:15 am »
Да милички, това е Човекът, който прави невъзможното за да ме измъкне от този кошмар, в който съм попаднала. Радвам се, че е до мен и благодаря за това всеки ден.
И аз на вас :bighug: :balk_104: :balk_21:

« Отговор #55 -: Октомври 09, 2007, 00:21:37 am »
Натали, много сладка двойка сте! Желая ви все така силно да се обичате и да бъдете безкрайно щастливи!  :hug2: :biglove:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #56 -: Октомври 09, 2007, 00:27:38 am »
Натали, много сладка двойка сте! Желая ви все така силно да се обичате и да бъдете безкрайно щастливи!  :hug2: :biglove:
Благодаря. Да ти се връща.
« Отговор #57 -: Октомври 09, 2007, 09:33:01 am »
 :balk_50: Натали мила,
от любов и щастие да не се отървеш! :P

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #58 -: Октомври 09, 2007, 11:23:04 am »
Сладури :) Пу-пу-пу! Много да се обичкате, винаги да се грижите един за друг и като ви гледам какви сте слънчеви - гаранция децата ви ще са хубави и усмихнати ;)

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #59 -: Октомври 09, 2007, 12:52:25 pm »
Мила ,Натали , искам само да знаеш ,че те разбирам и не само ти се чувстваш така.Аз съм в същата ситуация вече много време. Когато усетя ,че старите проблеми са на път да съсипят връзката ми ,на която много държа в момента ми се иска да се скрия някъде , да се нарева и да се върна чисто нова. Но за съжаление не винаги успявам. Много ми се иска най-после да дишам спокойно и всичко да е наред,но явно няма да е в тоя жовот или поне няма да е скоро. Желая ти да си много силна и да успееш да намериш опора в човека ,който е до теб в момента. Ако се обичате истински ,всичко ще е наред. Просто трябва малко време.  :flower: