0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #1100 -: Август 13, 2007, 09:02:01 am »
мерси момичета :bighug:
« Отговор #1101 -: Август 13, 2007, 09:19:59 am »
Момичета, имам терзания.
Вече ми е шести ден откак спрях утрогестана и естрофема, а няма изгледи за цикъл, даже ПМС-то като че ли отслабна.
Опасявам се да не съм сътворила още някакви кисти  :?
*
« Отговор #1102 -: Август 13, 2007, 11:34:30 am »
magdalenito, taurus - честито милички, много ме зарадвахте :) от тук нататък само хубави неща :)
 preggo :bighug:

borea, Bijou, *vera - кураж момичета за следващия път   
:goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:

Жабче - стискай зъби и кълки
 :goodluck: :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #1103 -: Август 13, 2007, 13:51:08 pm »
А какво става с жабчето? Някакви новини?

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #1104 -: Август 14, 2007, 19:48:13 pm »
Виждам, че и днес няма новини от Жабка.  :( Това не ми харесва. Да няма накакъв проблем  :?

*
« Отговор #1105 -: Август 14, 2007, 21:08:06 pm »
Жабчо, обади се, моля те ...
« Отговор #1106 -: Август 15, 2007, 11:52:31 am »
Ето ме, чак днес ме пуснаха, такава жестока хиперстимулация съм си спретнала, че вече 12ти ден ме тресе. Кръвен тест не съм правила, Док каза че няма смисъл при такава хиперстимулация е ясно, че бременност има, въпросът е колко са се хванали. Аз като един Тома неверни напишках един тест вчера сутринта и се появи втора черта - не е много ярка, но я има поне. Но не смея да се зарадвам още...
Искам да забравя колкото се може по-бързо цялата история, лошото е, че все още не е свършила. Коремът ми е огромен и не спада упорито, уж пикът вече премина и трябва да се подобрявам... Направо имам чувството, че ме върнаха от оня свят - не можех да се движа, да ям, да дишам, повръщах, повръщах, всичко беше само болка. Пишках само с лекарства и се подувах ли подувах, в събота вече не можех да дишам. Док се притесни и колкото и да не му се искаше насрочи час за пункция в неделя сутринта за да изтеглят водата, започна да ми говори за прекъсване на бременността, от което аз съвсем полудях. И най-накрая в събота започнах да пишкам без лекарства - малко по малко, но се отпуши работата. В неделя сутринта Док дойде за пункцията, почуди се и каза, че ще рискуваме да не я правим. И от неделя насам бавничко се подобрявам, всъщност всички показатели са ми в норма, единствено огромното количество вода в корема намалява с много бавни темпове.
Стискайте ми палци да продължа да се оправям, защото ме е ужасно страх. Ами това е засега, ще пиша по-късно пак понеже ми е трудно да седя в друго положение освен легнала.  :bighug:

Иначе искам да честитя на magdalenito и taurus и да им пожелая късмет!
  09.11.2007
« Отговор #1107 -: Август 15, 2007, 11:58:10 am »
Жабче, чудесно е че има подобрение, честито и за положителния тест! Дай боже всичко неприятно да отшуми съвсем скоро и да се радваш на лека и спокойна бременност  :bighug:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #1108 -: Август 15, 2007, 11:59:14 am »
Мила жабче, много се радвам. И затова, че вече се оправяш, бяхме се притеснили за теб. Щом има втора чертичка, значи има и бебче! Слушай док, той си знае работата! Стискам палци всичко оттук нататък да е безпроблемно! И чакаме още хубави новини от теб след прегледа с узи. Успех и късмет! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #1109 -: Август 15, 2007, 12:02:50 pm »
Ей, Жабче, честито  :D
Радвам се, че се подобряваш. Скоро тези проблеми ще са забравени и ще можеш да се порадваш спокойно на резултата  :D

lb2f
*
« Отговор #1110 -: Август 15, 2007, 12:08:42 pm »
  Честито Жабче!
  Радвам се, че се оправяш миличка! Не се страхувай, всичко ще е наред! Пази се!
*
« Отговор #1111 -: Август 15, 2007, 12:14:32 pm »
Милата, дано всичко да е вече зад гърба ти и всичко да е наред отсега натам, стискам палци и честито за положителният тест.целувки
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1112 -: Август 15, 2007, 12:37:41 pm »
Жабче, браво! И аз бих направила тест, даже и кръвен. Радвам се че се чустваш по-добре!  :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #1113 -: Август 15, 2007, 12:40:27 pm »
Жабе, радвам се че си пак тук и че имаш подобрения!
Само хубави мигове ти пожелавам!
« Последна редакция: Август 15, 2007, 13:47:26 pm от alkata »

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #1114 -: Август 15, 2007, 13:18:53 pm »
Жабче, последно не разбрах пункция (дренаж) правиха ли ти? Какво ти вливаха - само глюкоза и соли ли или и белтък?
Чертата и моята беше доста по-бледа на 12 ден, на 14 малко по-ярка, но пак доста по-бледа от контролната, все пак сме били наляти с много течности венозно. Честито! :)
Оправяй се бързо! Бях се притеснила за теб.
Целувки!
« Отговор #1115 -: Август 15, 2007, 13:32:13 pm »
жабченко :bighug:
« Отговор #1116 -: Август 15, 2007, 13:47:38 pm »
Сигнус, размина ми се пункцията за малко, беше насрочена за неделя в 9,00 сутринта, беше повикан екип, но Док размисли в последния момент.
Ох то какво ли не ми вливаха - нямам здрава вена вече по ръцете. Два пъти преливаха и белтък, иначе обикновен разтвор и Калиев разтвор всеки ден. Биеха ми инжекции за стимулиране на диурезата, отделно хапчета през устата. И последните 4-5 дни ми биха фраксипарин понеже много ми се сгъсти кръвта (съсирваше се само докато ми я вземат от вената за изследване) и имаше опасност да изгубя и бременността.
В един момент взех да вдигам и температура, качих много левкоцитите и взимах и антибиотик 5 дни.
Иначе теста го правих вчера - 16 ден от трансфера, чертата е по-бледа от контролната но се появи почти веднага. Надявам се да е наред всичко, че в тези екстремни условия просто не знам за кое по-напред да се притеснявам и ще оцелее ли нещо. А апетит имам за 5ма сигурно, лошото е, че няма къде да сложа храната - няма местенце в подутия шкембак.  :oops:

Момичета, ако някоя се сеща за някаква храна, която е естествен диуретик да казва да я вкючвам в менюто. За сега съм само на аспержи (гениална идея на Док), те буквално ми оттърваха кожата. И пия айрян, защото е хранителен а не заема много място в корема.
« Последна редакция: Август 15, 2007, 13:50:46 pm от Жабче »
  09.11.2007
*
« Отговор #1117 -: Август 15, 2007, 13:53:45 pm »
Жабче, радвам се че се пооправяш :)
Виж за естествения диуретик е много относително. На мен ми действаше добре пържената царевица която продават в малки пакетчета. Всеки ден на морето (преди години когато бачках там) изяждах по 50 грама и на сутринта "разтоварвах самосвала"  :lol: (ама голямата нужда де) ама ти май за пишкане питаше?  :oops:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #1118 -: Август 15, 2007, 13:55:46 pm »
Тъкмо това щях да те питам, за фраксипарина, защото фибриногена при хиперстимулация се покачва и на мен също ми слагаха фраксипарин. Разбирам много добре как си се чувствала, защото и при мен беше така, но аз бях и с дренаж доста време и за капак на всичко изкарах и бъбречна криза от ударното вливане на течности. Не се притеснявай за ембриончетата, те са на защитено място в матката. Успокой се сега и сладки сакчета на ултразвука скоро. :)

П. П. И аз наблягах на айряните в болницата.
« Последна редакция: Август 15, 2007, 13:57:28 pm от cygnus »
« Отговор #1119 -: Август 15, 2007, 13:55:54 pm »
За пишкане.  :lol: Стига да няма целулоза въпросната храна, че подува.

Сигнус, д-р Стаменов каза, че е против насилственото извеждане на водата от организма с пункция или дренаж. Затова и задържа нещата до последно, защото за него това било крайна и временна мярка. Първо, защото въпросната течност съдържа много полезни вещества, които ще трябва отново да ми влеят, второ, защото отново ще се напълни корема с вода и трето, защото така се нарушава равновесието, което организмът си е изградил. Та затова искаше да накара организмът ми сам да започне да си "помпа" водата. Това уж стана, задържа се вече няколко дни, надявам се и да продължава така.
« Последна редакция: Август 15, 2007, 15:12:20 pm от Жабче »
  09.11.2007