Ето ме, чак днес ме пуснаха, такава жестока хиперстимулация съм си спретнала, че вече 12ти ден ме тресе. Кръвен тест не съм правила, Док каза че няма смисъл при такава хиперстимулация е ясно, че бременност има, въпросът е колко са се хванали. Аз като един Тома неверни напишках един тест вчера сутринта и се появи втора черта - не е много ярка, но я има поне. Но не смея да се зарадвам още...
Искам да забравя колкото се може по-бързо цялата история, лошото е, че все още не е свършила. Коремът ми е огромен и не спада упорито, уж пикът вече премина и трябва да се подобрявам... Направо имам чувството, че ме върнаха от оня свят - не можех да се движа, да ям, да дишам, повръщах, повръщах, всичко беше само болка. Пишках само с лекарства и се подувах ли подувах, в събота вече не можех да дишам. Док се притесни и колкото и да не му се искаше насрочи час за пункция в неделя сутринта за да изтеглят водата, започна да ми говори за прекъсване на бременността, от което аз съвсем полудях. И най-накрая в събота започнах да пишкам без лекарства - малко по малко, но се отпуши работата. В неделя сутринта Док дойде за пункцията, почуди се и каза, че ще рискуваме да не я правим. И от неделя насам бавничко се подобрявам, всъщност всички показатели са ми в норма, единствено огромното количество вода в корема намалява с много бавни темпове.
Стискайте ми палци да продължа да се оправям, защото ме е ужасно страх. Ами това е засега, ще пиша по-късно пак понеже ми е трудно да седя в друго положение освен легнала.
Иначе искам да честитя на magdalenito и taurus и да им пожелая късмет!